Babinet.cz  /  Magazín  /  Styl  /  Poznejte první letošní plavkové trendy

Poznejte první letošní plavkové trendy

6.5.2024 - redakce Babinet.cz

Ačkoliv si na období letních dovolených budeme muset ještě chvíli počkat, proč si toto čekání nezkrátit představením prvních letošních plavkových trendů. Aneb jaké plavky se budou nosit během léta 2024?

Plavkové trendy 2024

Plavkové trendy lze mimo jiné připodobnit k těm džínovým. Neexistuje totiž jen jeden střih, který by se nosil. Naopak, trendy je téměř vše. Což je bezpochyby dobrá zpráva především pro ty, kteří již z předchozích let mají v šatníku dostatek modelů. Po období šňůrkových bikin, návratu jednodílných plavek či experimentování s romantickými topy, lze s klidem říct, že je mimo jiné letos víc než kdy jindy patrný návrat ke kořenům.

plavky 2024foto / se svolením F&F

Co to znamená? Že mezi největší favority patří hlavně minimalistické modely v základních a neutrálních tlumených odstínech, jako je hnědá, vínová, béžová či khaki. Případně plavky disponující klasickými vzory – květinový, puntíky, proužky nebo leopardí motivy. Právě zvířecí vzory přitom tento rok budou opět velice žádané.

Jaké se budou nosit střihy?

Ani v rámci střihů nás žádné extra novinky nečekají. Těšit se tak lze na klasické jednodílné plavky, které už k letní sezoně neodmyslitelně patří.

Lehké změny nás však čekají v rámci bikin. Do popředí se u dvoudílných plavek dostávají více vykrojené kalhotky, zatímco vrchní díly nabízejí celou paletu možností. Některé módní značky z toho důvodu umožňují kombinovat různé střihy téhož designu.

Zkraťte si čekání na léto novým modelem

Jaké plavky si letos pořídit? Sázkou na jistotu jsou jednodílné plavky. Právě vhodně zvolený model jednodílných plavek může být elegantní, hravý, smyslný a praktický. Dalším trendem jsou plavky zdobené šperky. Jestliže máte ráda podobné doplňky a i během pobytu u vody se chcete blyštit, budete z těchto plavek jistě nadšená. Milovnice opalování dále ocení plavky bez ramínek, které tak trochu připomínají návrat do módy 70. let.

Ať už dáte přednost jakémukoliv modelu, základem jsou neutrální barevné tóny. Zářivých a výrazných barev jsme si na plavkách již užili dostatek, a tak je opět na čase dát přednost klasice.

 

napsala Dana Klementová

Zdroj: https://cz.pinterest.com/search/pins/?rs=ac&len=2&q=swimsuit%202024&eq=swimsuit&etslf=15190

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další z magazínu

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz