Nedělní večery s Ivetou u diváků zabodovaly

Skupina Nova mimořádně zařadila do vysílání TV Nova sérii Iveta z dílny Voyo Originál, které v posledních šesti týdnech patřily nedělní večery. Průměrně si jednotlivé epizody o životě zpěvačky Ivety Bartošové nenechalo ujít 28,31 % diváků v CS 15-54 v tu dobu u TV. U diváků zabodoval i navazující třídílný dokument Málo mě znáš se share 31,39 % ve stejné cílové skupině. Fanoušci se nyní mohou těšit na třetí sérii, která startuje již tento pátek 10. května na Voyo.

Zdroj: Skupina Nova

Příběh jedné z našich nejslavnějších českých hudebních ikon si v nedělní večery v průměru pustilo 28,31 % diváků v CS 15-54 u TV. Po dobu šesti večerů sérii sledovalo v průměru 964 tisíc diváků starších 4 let.

„Každý o ní slyšel, málokdo ji znal. Chtěli jsme divákům nabídnout komplexnější pohled na Ivetu Bartošovou a na dobu, která ji stvořila. Zatímco intimněji vyprávěná hraná série se zaměřuje na Ivetu a její svět, jejíma očima, dokumentární série nahlíží svět, ve kterém Iveta měla jen tolik prostoru, kolik jí bylo dopřáno.  Možná proto se série Iveta stala nepřehlédnutelným fenoménem posledních šesti týdnů a dokumentární triptych přikoval diváky k málo známým faktům až k půlnoci,“ shrnuje Michal Reitler, ředitel vývoje obsahu TV Nova.  

Po posledním dílu životopisné série z produkce Voyo Originál následoval třídílný dokumentární pořad Málo mě znáš. Ten oslovil v průměru 31,39 % diváků v CS 15-54 u TV.  

Bonusové materiály, rozhovory a informace ze zákulisí natáčení najdete na webu nova.cz. Všechny série pak můžete zhlédnout na Voyo

Zdroj dat: ATO – Nielsen, živě + TS0-3, ke dni: 6. května 2024

Autor článku:

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte .