Andělská poselství na úterý: Váhy, člověk, kterému jste pomohli, čeká na vaši návštěvu, Vodnáři, soucit je dobrá vlastnost, ale nepřehánějte

Andělská poselství na úterý: Váhy, člověk, kterému jste pomohli, čeká na vaši návštěvu, Vodnáři, soucit je dobrá vlastnost, ale nepřehánějte
Na problémech je dobré snad jen to, že odhalíme, v čem vězel. K jeho úspěšnému vyřešení však musíme s řešením začít, a to se chce jen málokomu. Přitom to je pro naše dobro. Jakmile se odhodláme, vždy zjistíme, že to vlastně nebylo vůbec těžké.

A jakmile se objeví další problém, situace se paradoxně opakuje. Andělé se nás snaží dotlačit, abychom svou nepříznivou situaci začali řešit. Tím docílíme poklidného života. A naopak, pokud svou situaci neřešíme, problém se zhorší. To už je dost silný náznak, že bychom měli přestat odklánět zrak. Co vám andělé radí na dnešek, aby úterní den probíhal v co největším poklidu? Přečtěte si jejich poselství a dozvíte se to.

Beran (21. března – 19. dubna)

Přichází den, kdy vám všichni budou zobat z ruky. Udělají vše, co si budete přát. Tento šťastný den využijte moudře, odstartujte velký projekt, na který do pár měsíců či let můžete být hrdí. Vysílat přátele jako poskoky do obchodu či něco vyřídit někomu jinému není dobrý způsob a nezapůsobíte jím na ostatní.

Andělská rada: Je v pořádku, že se chcete bavit a přejete si mít u sebe své přátele. Hlídejte si však hranice, co je nevinná zábava a co je majetnictví a žárlivost. Myslete více na pocity ostatních.

Býk (20. dubna – 20. května)

Metoda všechno nebo nic je vaše oblíbená, ale nemusíte ji praktikovat na všechno, co se ve vašem životě odehraje. Vzít si jen malé sousto a být spokojení s tím málem je způsob, jak se více radovat ze všeho, co vás v životě potká. Najděte člověka, který nehamouní, a společně utvářejte budoucnost.

Andělská rada: Nebojte se dělat odvážné kroky, abyste dosáhli pokroku, hlídejte však hranici únosnosti, kterou mají nastavenou ostatní lidé. Ublížit můžete kdykoli, i neúmyslně, pokud si nedáte pozor.

Blíženci (21. května – 21. června)

Pokud vám chybí duševní pohoda, zkuste dát to, co sami nemáte, někomu jinému. Možná vám vaši štědrost neoplatí hned, avšak postupem času si začne uvědomovat, kolik jste toho pro něj udělali, a vyhledá vás, aby udělal radost vám. Stačí jen počkat a nemít nikomu za zlé, že vaše úmysly neodhadl napoprvé.

Andělská rada: Dělejte věci, které vás baví, společně s jinými lidmi. Pozvěte přátele do posilovny nebo se s nimi vydejte na pěší túru někam, kam vás to vždy táhlo. Společné zážitky se jen tak nevytratí a jsou skvělým zdrojem štěstí.

Dělejte věci, které vás baví, společně s jinými lidmi
Dělejte věci, které vás baví, společně s jinými lidmi | Zdroj: nd3000 / Depositphotos

Rak (22. června – 22. července)

Chlubit se svými úspěchy je většinou nehezké, ale v případě, že někdo potřebuje pomoc tam, kde jste uspěli, nebojte se nabídnout pomocnou ruku a vyzdvihnout, co jste dokázali, když jste procházeli podobnou životní situací. Zvýšíte tím pravděpodobnost, že dotyčná osoba bude chtít od vás pomoci.

Andělská rada: Jste-li znudění, už delší dobu jste se nepodíleli na něčem užitečném. Vidíte-li výsledek své práce, jste šťastnější, a proto byste měli aktivně nabízet svou pomoc.

Lev (23. července – 22. srpna)

Rozdáváte lásku, kde se dá, ale zapomínáte na jednu vám velmi blízkou osobu – sami na sebe. Přitom je důležité udržovat se v psychické pohodě. Když vám není nejlépe, vrčíte na ostatní, aniž byste si to předem uvědomovali. A v tomto rozpoložení se dobré skutky plní hodně špatně.

Andělská rada: Najděte si alespoň půl hodiny na svou vlastní zábavu. Provozujte aktivitu, která vám pomůže zapomenout na všechny strasti života. Potom zjistíte, že najít řešení problémů nebude tak těžké.

Panna (23. srpna – 22. září)

Máte rádi okamžiky, kdy po dlouhém bádání konečně přijdete na to, kde vězí onen problém. Dnešek bude plný takových okamžiků, nechte proto svůj mozek pracovat na plné obrátky a ukojte svou zvědavost, kdykoli si o to sama řekne. To vám umožní uvědomit si problém ještě předtím, než vůbec vznikne.

Andělská rada: Jste od přírody zvídaví člověk, ale tajíte to, abyste nebudili dojem divného člověka. Jenže to přesně jste vy, máte velký dar, nestyďte se za něj, naopak ho využijte ve prospěch všech.

Váhy (23. září – 23. října)

Nemusíte živořit. Delší dobu jste se věnovali velkému projektu, který uspěl. Jenže ten projekt nebyl váš. Nebojte, člověk, kterému jste pomáhali, čeká na vaši návštěvu, aby vám dal, co vám náleží. Proč se tedy za tímto člověkem nevydat? Stále vám dluží poděkování za vaši důslednost a píli.

Andělská rada: Jste nepostradatelní. Důvodem, proč si tohoto je vědomo jen malé množství lidí, je to, že se dostatečně neprezentujete. Ukažte svůj talent a o finance již nemusíte mít nouzi.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Ať už si to přejete nebo se vám to zrovna nehodí, občas se stanete středem pozornosti, když to nejméně čekáte. Vaše názory jsou pevné a váš způsob jejich obhájení dokonalý, jen ne každému padnete do oka. Nic si z toho nedělejte, když jste ve špatném kolektivu, prostě odejdete.

Andělská rada: To, že odejdete z hloučku lidí, kteří nesdílejí vaše názory, neznamená, že jste prohráli. Znamená to, že máte na práci něco lepšího než se dohadovat o ničem.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Máte skvělou vlastnost vidět v lidech jen to nejlepší. Avšak právě tato vlastnost může dnes být kámen úrazu a viníkem náhlého zhoršení vaší nálady. Skutečné záměry jiných lidí vám mohou být skryty, a to i lidí vám velmi blízkých. Napřed si vše zjistěte a teprve poté přikývněte či odmítněte.

Andělská rada: Váš největší strach je, že budete vnímáni jako pesimisté, nebo ještě hůř, jako zlý člověk. Je však nemožné všem odkývat všechno, proto se nebojte vyjádřit, co si o dané situaci myslíte.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Každý den je důvod k oslavě. Jakkoli malý pokrok uděláte, stále jde o pokrok. Proto se radujte z každého dne. Sebekritika vám znemožňuje posunout se dál, neboť v tu dobu přemýšlíte, co jste udělali špatně, místo toho, abyste to hodili za hlavu a zaměřili se na něco pro vás hodnotnějšího.

Andělská rada: Jste-li pověřeni rozdat ostatním práci, je velmi důležité s ostatními komunikovat. Řekněte jim dopodrobna, co mají dělat, aby všem šla práce lépe od ruky. Dejte jim najevo, že s vámi mohou počítat, když se vyskytnou potíže.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Je v pořádku, že dáváte pozor, abyste neublížili někomu jinému, ale v poslední době to s tím soucitem trochu přeháníte. Mohou se objevit lidé, kteří si s vámi budou hrát, aby dosáhli svých sobeckých cílů. Zvyšte sebedůvěru a naučte se rozpoznat, kdy vám lidé lžou.

Andělská rada: Lidé nejsou jen dobří nebo jen špatní. V každém jedincí sídlí dobro i zlo, jen v odlišném poměru. Nenechte si nikým namluvit, že nic neumíte nebo že nejste dost dobří.

Ryby (19. února – 20. března)

Hledáte-li poklad, je potřeba dívat se pozorněji. Ať už chcete získat finance, přátelství či životní zkušenosti, svět je plný příležitostí najít to, co hledáte. Vše, co musíte udělat, je vystrčit paty z domu a být ochotní zažít nezapomenutelné dobrodružství, zatímco trávíte svůj volný čas.

Andělská rada: Jste nejlepší v denním snění. Využijte svou fantazii, abyste našli to, co hledáte. Řiďte se tím, čeho chcete dosáhnout, a brzy najdete tu nejvhodnější cestu.

Zdroj článku:
  • Autorský text