Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eva Perkausová (30) se tři měsíce po porodu vrátila na skok do práce. A to na akci v pražské Grébovce, kterou na Prvního máje moderovala.

Pro krásnou moderátorku to ale byl doslova fičák. V zákulisí totiž měla oba synky, o které se starala i jejich babička a tatínek.

„Tuhle akci moderuji pošesté. Je to jiné, protože tady mám oba syny a odbíhám z pódia ke klukům. Jeden je ještě kojenec a je to fičák. Ale užívám si to, je to příjemná akce,“ svěřila se Eva Perkausová Super.cz.

Eva Perkausová má ročního synka Kiliana a tříměsíčního Ariana s manželem Ivanem Heckem. Ač se může na první pohled zdát, že je pro Evu mateřství procházka růžovým sadem, realita je výrazně odlišná.

„Diváci a čtenáři mě vždycky vidí před kamerou upravenou a v dobré náladě, třeba někde na akci. Ale co se děje za zdmi domu, to je úplný opak. Tam už není ani čas na to se upravit nebo si dát něco k jídlu. Točí se to jenom kolem kluků, nemluvě o domácích pracích, které jsou také potřeba. Je to fičák, je to opravdu náročné. Ale říkám si, že je to jenom nějaké období a pak přijde ta fáze, kdy budou parťáci a budou si hrát nebo prát, ale budou mít jeden druhého,“ dodala s úsměvem.

Související témata:

Další články

Načítám