Neděle 19. května 2024, svátek má Ivo
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Anna Fialová na premiéru Ivety dorazila s partnerem, do vlasů ji ale líbal někdo jiný. O koho šlo?

    Premiéra třetí a závěrečné série Ivety byla jako obvykle rozjetá. Představitelka Ivety Bartošové Anna Fialová (28) byla na roztrhání, většinu času ale trávila s Annou Kameníkovou. Na premiéru dorazila po boku partnera, fotografové Expresu ji ale zachytili i s jiným mužem. O koho šlo?

    V pondělí měla v pražském kině Lucerna premiéru třetí série populárního seriálu z produkce Voya Iveta, který mapuje život Ivety Bartošové. Třetí série zobrazuje právě závěrečnou fázi života Bartošové a její největší kauzy a kontroverze. Nechyběl ani únos do Itálie. Hlavní roli Ivety si zahrála, stejně jako v předchozích sériích, Anna Fialová.

    Při proslovu před projekcí Fialová sama přiznala, že pro ni nebylo natáčení nekontroverznější části života Bartošové jednoduché. Nutno dodat, že ale právě ve třetí sérii, dle reakcí publika, obzvlášť excelovala. Minisérie Iveta se natáčela tři roky a podle Fialové byla role náročná v podstatě celou dobu. V pondělí v podvečer už byla ráda, že už to má takzvaně za sebou.

    Premiéra byla, stejně jako obvykle, rozjetá. Hosté se evidentně velmi dobře bavili a stejně tak i Fialová. Celou dobu se smála a nejčastěji se po jejím boku objevovala herečka a dcera Jitky Asterové, Anna Kameníková, se kterou jsou v podstatě nerozlučná dvojka.

    Anna Fialová a Anna Kameníková jsou nerozlučná dvojice.

    Celý večer měla Fialová poměrně nabitý program. Pár slov prohodila i s Michalem Samirem, režisérem Ivety a nebo zpěvákem Milanem Peroutkou.

    Na projekci dorazila Anna Fialová po boku partnera. Doprovodil ji už na promítání té předchozí a objevili se spolu i před dvěma lety na festivalu v Karlových Varech.

    Premiéra třetí série Ivety

    Fotografové Expresu ale vedle Fialové zachytili i jiného muže. Při tom, co se dívala do telefonu ji do vlasů líbal někdo jiný, než její partner. Šlo ale o jejího velmi blízkého kamaráda herce Jana Fantu, který si zahrál v seriálu Dobré zprávy a teď si zahraje v novém seriálu FTV Prima, Parťák na baterky. Na rozdíl od Fialové Fanta profil na Instagramu má a sdílí tam s ní pravidelně i mnoho fotek. Podle něj Fialovou přišel podpořit i na všechny předchozí premiéry Ivety, ve druhé sérii si dokonce zahrál epizodní roli. Podle našich informací mezi ním a Fialovou na sto procent žádný romantický vztah není a polibek do vlasů byl jen výrazem přátelství.

    Polibek jako přátelské gesto. Jan Fanta se přátelí s Aničkou Fialovou, byl na všech premiérách série Iveta.

    Fotogalerie