Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Touha po dokonalosti s sebou někdy nese i pořádnou dávku nepohodlí nebo bolesti. O tom podle lidí musela vědět své Kim Kardashian (43), která na módní událost roku Met Gala vynesla šaty, ve kterých měla vosí pas. Nabízí se otázka, co všechno pro takový vzhled musela udělat.

Bylo jasné, že nikdo z klanu Kardashian-Jenner nebude chtít na Met Gala dorazit v něčem obyčejném. A hlavně Kim Kardashian, která se v minulosti blýskla avantgardními modely, musela dostát své tradici i letos. Na událost oblékla róbu značky Maison Margiela od Johna Galliana, která se vyznačovala tím, že v ní měla podnikatelka překvapivě štíhlý pas. Korzet pak překrýval „obyčejný“ šedý svetr, který Kim po celý večer neodložila. Svým outfitem k sobě Kim přitáhla pozornost, lidé ale její model hodnotili hodně negativně.

„Ježíši, určitě skončí v nemocnici. Nechala si odstranit jedno nebo dvě žebra?“ nebo „Vypadá to, že jí chybí nějaká žebra. Pak také její boky a stehna vypadají tlustě. Proč lidé nedokážou přijmout svou vlastní krásu?“ píší lidé na sociální síti X i pod článkem v magazínu Daily Mail. „Určitě má strašné bolesti a nemůže dýchat,“ myslí si další. „Vypadá unaveně a sotva dýchá a takto dává mladým dívkám ten nejhorší příklad. To vůbec nevypadá dobře,“ rozčiluje se jiný čtenář.

Lidé se ale pozastavují i nad účelem svetru, který podle nich vypadá jako vypůjčený z kanceláře a nad make-upem, který prý Kim přidává roky. Jak je vidět, tento outfit se zřejmě nezapíše do análů Met Gala jako jeden z nejobdivovanějších. Nezbývá než doufat, že si Kim kvůli jednomu večeru skutečně nenechala sáhnout na své tělo a po skončení akce se pořádně vydýchala.

Další články

Načítám