Zpěvačku Kerndlovou odvezla sanitka. Šlo o život, říká po nehodě a zveřejnila foto

Zpěvačka Tereza Kerndlová a její manžel René Mayer měli vážnou autonehodu. „Pracovní přejezd nás málem stál život,“ oznámila muzikantka svým fanouškům na sociální síti. Naštěstí vyvázli jen s pohmožděninami a zablokovanou páteří.

O vážné dopravní autonehodě informovala zpěvačka Tereza Kerndlová v úterý krátce před polednem. Muzikantka žije s manželem René Mayerem v zahraničí, nicméně aktuálně se pohybují v Česku, protože zde zpěvačka pracuje na dokončení svého šestého studiového alba.

ČTĚTE TAKÉ: Génius a ikona, říkají hvězdy po premiéře filmu o Petru Jandovi. Zpěvák odhalil pár tajemství

„Jeden pracovní přejezd nás málem stál život,“ napsala Kerndlová na Instagramu a přiložila záběry z místa nehody. Došlo k ní, když zastavili v koloně. „Jeden náraz zezadu, kde jsme stáli na konci kolony a čtyři boční airbagy byly venku,“ popsala.

Hudebnice fanoušky ujistila, že ona i její manžel naštěstí skončili jen s lehkými zraněními. Zásluhy připisuje automobilu, ve kterém právě cestovali. „Díky velkému a bezpečnému vozu jsme s mým manželem vyvázli jen s pohmožděninami a zablokovanou páteří,“ upozornila.

K nehodě vyjížděli kromě hasičů také záchranáři, kteří si Kerndlovou odvezli do nemocnice v Blansku k ošetření. „Chtěla bych strašně moc poděkovat za obrovskou profesionalitu a pomoc našemu Integrovanému záchrannému systému ČR. Během chvilky se všichni o vše postarají za vás. Ještě jednou díky,“ vzkázala zpěvačka záchranným složkám.

Na své fanoušky teď Kerndlová apeluje, aby byli na silnicích opatrní. „Dávejte na sebe všichni velký pozor,“ sdělila muzikantka.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Děsivé detaily úmrtí zpěváka Imricha. Zemřel v místě, kde spáchala sebevraždu Bartošová

Tagy: