Neděle 19. května 2024, svátek má Ivo
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Artur Štaidl na premiéru Ivety vyvedl staronovou lásku. Nejvíce se bavil vedle svého filmového já

    Na premiéře nejnovější série Ivety nemohl chybět ani syn Bartošové, Artur Štaidl (27). Na akci se evidentně velmi dobře bavil, nejvíce se uvolnil vedle herce Karla Šimka, který si ho v seriálu zahrál. Štaidl do Lucerny vyvedl také staronovou lásku, která ho doprovodila už na předchozí premiéru. Oba ale poměrně brzy po skončení projekce z akce zmizeli.

    Na premiéře nové série Ivety v pražském kině Lucerna se ukázala řada celebrit, mezi kterými nemohli chybět ani představitelé nejzásadnějších postav ze života populární zpěvačky. Ukázala se například Anna Fialová, Richard Krajčo nebo Ondřej Brzobohatý. Mezi hosty nechyběl ani nejzásadnější muž života Bartošové, její syn Artur Štaidl (27) a evidentně se celý večer dobře bavil.

    Stejně jako na premiérách obou předchozích sérií, ani tentokrát se s novináři jediný syn populární zpěvačky bavit nechtěl. Rozhovory vůbec nedával, kolem fotografů většinou jenom rychle prošel. Při příchodu měl dokonce na obličeji tmavé sluneční brýle, asi i kvůli tomu, aby zůstal co nejvíce chráněný od zraků fotografů. Brýle nejsou jediným prvkem vzhledu, kterým překvapil. Nechal si narůst také výstřední knír.

    Před fotografy Štaidl zachoval v podstatě vážnou tvář, velmi rychle však pookřál. Všiml si totiž Karla Šimka, jeho představitele ze seriálu, a vzal ho před fotostěnu, aby se společně vyfotili. Evidentně si spolu velmi dobře rozumí a Štaidl ho na roli také připravoval. Expresu Šimek například prozradil, že se potkali na natáčení v Itálii.

    Dva Arturové: originál objímá své filmové já. Třináctiletý Karel Šimek byl hvězdou večera; ve své první roli uspěl.

    Právě ona nechvalně známá fotografie Ivety Bartošové z italské pláže, kterou sdílel Zdeněk Macura na Facebooku se slovy „Ivetka včera na pláži, byla šťastná ve vodě“ v roce 2013, byla v seriálu také zobrazená. Poslední série je zaměřená právě na tu nejkontroverznější minulost zpěvačky, ilustruje také nelehké vztahy mezi Bartošovou, Macurou a Josefem Rychtářem.

    I kvůli tomu si divák pokládá otázku, jak se musel cítit při natáčení syn Bartošové, který byl u natáčení všech scén přítomný. Údajně měl totiž opět při natáčení rozhodující slovo a chtěl mít absolutní přehled o tom, jaké scény, respektive momenty, se do seriálu dostanou.

    Artur Štaidl se štábem

    Následně potom musel všechny nepříjemné prožít v podstatě už potřetí při sledování na filmovém plátně. Sice tvrdil, že seriál vidí celý poprvé až na premiéře, i přes to to nemohlo být jednoduché. O tom, jak se Artur Štaidl cítí se debatovalo i na předchozích dvou premiérách, ta pondělní však musela být bezesporu nejtěžší.

    Artur Štaidl

    Arthur a jeho přítelkyně seděli stranou od hlavního sálu, sledovali premiéru ve vlastní lóži, kde měli více soukromí.

    Je vhodné také neopomenout doprovod Štaidla na premiéru, vyvedl totiž staronovou lásku. Sympatická brunetka se objevila už na premiéře předchozí série, nedávno se však Štaidl nechal slyšet, že v jeho životě žádná žena není. Teď se však po jeho boku objevila láska z loňska. Usadili se, stejně jako loni, mimo hlavní hlediště. Seděli na straně na balkoně a sledovali, co se v sále děje.

    Štaidl se na akci evidentně dobře bavil. Hodně se usmíval a zdálo se, že je pro něj premiéra završením určité životní etapy. Po projekci ale poměrně rychle zmizel. Na afterparty se sice ukázal, jen se mezi hosty mihl a nakonec brzy s partnerkou odešel.

    Fotogalerie