Nejposlouchanější digitální rocková stanice v Německu? Radio BOB!

7. květen 2024

Volbou číslo jedna pro rockové posluchače na platformě DAB+ a dalších digitálních kanálech je stanice Radio BOB!. Podle aktuálních výsledků Medilání analýzy 2024 Audio I si ji od pondělí do pátku naladí 543 tisíc lidí. Radio BOB! je již řadu let trvalou součástí celoplošné sítě DR Deutschland, kterou je možné naladit i na omezeném území Čech.

Čtěte také

„Radio BOB! je zdaleka nejoblíbenější a nejvyužívanější rocková audio značka v Německu a celý tým je na to zatraceně hrdý. Máme velkou radost, že můžeme přenášet poselství rocku do světa: s našimi více než 50 rockovými streamy, našimi původními podcasty a exkluzivním vysíláním od našich přátel rockových hvězd, jako jsou Judas Priest, Sammy Hagar, Ingo von den Donots nebo Saltatio Mortis,“ komentoval aktuální čísla programový manažer Jan-Henrik Schmelter.

Mezi největší soupeře Radia BOB! patří Rock Antenne, která je součástí mediálního domu Antenne Bayern Group. Stanice oslovuje ve stejné kategorii 294 tisíc posluchačů. Vedle svého sesterského programu Oldie Antenne je součástí druhého celoplošného multiplexu Antenne Deutschland. Čeští posluchači, kteří se nacházejí v dosahu německých rozhlasových sítí, mohou najít další rockovou stanici i v programové nabídce Sachsen K12A, kde tento žánr zástupuje Radio Ostrock.

autor: lukpo
Spustit audio

Související