Agáta Hanychová přistřihla Dopitovi křídla! Všechno řídím já, dupla si

Agáta Hanychová a Mirek Dopita 3

Autor: Pavel Krejčí

7. května 2024 14:10

Agáta Hanychová je v poslední době hodně dotazována na manžela Mirka Dopitu. Nejen kvůli dluhům, které se hodně řešily. Nyní totiž vyvstala další otázka. Týká se podnikání dcery herečky Veroniky Žilkové s kosmetikou. 

Dopita je vedený jako kontaktní osoba u e-shopu manželčiny kosmetické značky, navíc zodpovědná za velkoobchod, upozornil server expres.cz. "To ani nevím, že tam je," sdělila Hanychová zmíněnému webu. 

Podle Agáty má její muž řešit velkoobchod s kolegyní, ale zatím to není aktuální věc. "Když si bude od nás třeba objednávat nějaké drogerie, tak to bude řešit on. Je to ale ještě v nedohlednu, takže je jedno, kdo je tam uvedený. Bude se to řešit až tak za pět let," podotkla.

Čtěte také

 

Trojnásobná maminka tvrdí, že to není tak, že by manžela prostě jen zaměstnala. "Spíše mi s tím pomáhá a nechtěla jsem tam mít svůj mobil, takže asi z toho důvodu tam Mirek je. Stejně si vše řídím já," prohlásila. 

Hanychová zkrátka zažívá s Dopitou něco úplně jiného než v předchozím vztahu s Jaromírem Soukupem. Toho si nejspíš tolik kolem prstu omotat nemohla. 

Témata: Agáta Hanychová Miroslav Dopita