facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 7. 5. 2024 - redakce

Pro Wi-Fi mesh systém Deco X50 lze nově dokoupit samostatné jednotky

Deco X50 PoESpolečnost TP-Link přidává do své nabídky samostatnou jednotku Wi-Fi mesh systému Deco X50 PoE. Tento mesh jedinečný právě svým napájením přímo po ethernet kabelu (PoE), stylovým designem, možností montáže na strop nebo zeď a také 2,5 Gbit porty. Tato populární sada Wi-Fi mesh systému byla dosud k dispozici pouze v baleních se dvěma nebo třemi jednotkami. Nově však bude možné dokoupit samostatné jednotky pro flexibilní rozšíření stávající sítě.



Zařízení Deco X50 PoE je vybavené technologií Wi-Fi 6 a poskytuje bezdrátovou rychlost až 3 Gb/s. S 2,5 gigabitovým ethernetovým portem navíc poskytuje výjimečný výkon pro zařízení připojená kabelem. Každá jednotka mesh systému Deco X50 PoE přitom disponuje dalším gigabitovým portem, přičemž oba zmíněné porty podporují PoE napájení. Zařízení podporuje stejnosměrné napájení pro flexibilní sítě, přičemž síťový adaptér je součástí balení.

Deco X50 PoE

Díky mesh technologii s umělou inteligencí se systém Deco automaticky učí a přizpůsobuje své chování podle síťového prostředí, kvality klientů a chování uživatelů v domácnosti. Pomocí sofistikovaných, vícefaktorových algoritmů jednotka Deco optimalizuje a vytváří ideální Wi-Fi síť.

Deco X50 PoE

Flexibilní instalace jednotek, kterých může být až 150, usnadňuje jejich rozmístění a vytvoření dokonalé jednotné sítě. Jednotky Deco X50 PoE lze položit na stůl, připevnit na zeď či je dokonce nainstalovat na strop. Uživatelé se pak v síti mohou libovolně pohybovat a vždy se automaticky připojí k jednotce s nejsilnějším signálem. Samostatná jednotka dokáže pokrýt až 230 m², dvě spolupracující jednotky vytvářejí síť, která pokryje až 420 m², tři jednotky dosáhnou až na 600 m², přičemž pro větší plochu je možné dokupovat další vysílače.

Deco X50 PoE

Síť lze spravovat přes mobilní aplikaci Deco, s jejíž pomocí zvládnou nastavení krok za krokem i uživatelé bez odborných znalostí.
 


 
  

- PR -

Wittmann zálohuje a chrání svá data s Acronis Cyber Protect Cloud

Skupina WITTMANN Group se sídlem ve Vídni působí na celém světě. Prostřednictvím 10 výrobních závodů v 6 zemích a 37 poboček je zastoupena na všech důležitých světových trzích plastikářského průmyslu.

  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.