Fenomenální Superman má nový outfit. Do kin Clark Kent vtrhne v příštím roce

Režisér James Gunn zveřejnil první fotografii z natáčení filmu Superman. Ve filmu ztvárňuje superhrdinu Clarka Kenta herec David Corenswet. Očekává se, že Superman do českých kin vtrhne v polovině příštího roku.

Reklama

Je to poprvé, co si herec David Corenswet (30) zahrál hlavní roli ve vysokorozpočtovém hollywoodském filmu. Před Supermanem jsme ho mohli vidět v seriálech Politik (2019) a Hollywood (2020), za kterými stojí režisér Ryan Murphy.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený James Gunn (@jamesgunn)

Na fotografii, kterou režisér Gunn poskytl médiím, je Corenswet v novém outfitu Supermana, jak se připravuje na nový boj se zlem. Gunn zmínil, že fotografii pořídila Jessica Migliová, slavná hollywoodská fotografka, která s ním spolupracovala i na úspěšném filmu Strážci Galaxie (2014).

První věc, kterou by si fanoušci mohli na novém obleku Supermana všimnout, je jeho špinavý a zašlý vzhled. To by mohlo naznačovat, že Superman bude v novém snímku svádět extrémní boje se zlem.

Jako většina filmových upoutávek se i první fotka Supermana samozřejmě neobešla bez kritiky, ale fanoušci byli většinou potěšeni.

„Člověče, tohle rozbije internet. Červené slipy jsou zpět. Film bude úžasný,“ napsala pod fotografii na síti Instagram Isabela Merced. „Slipy a kudrna ve vlasech. klasický supermanovský vzhled, líbí se mi,“ komentovala Camille.

„Všechno na obrázku je tak krásné. Nemůžu se dočkat, až uvidím film,“ komentoval snímek Sumanth Crusader.

Vtipmě na fotografii Supermana zareagovala společnost IMAX. „Co dělá v bytě Clarka Kenta?“ ptá se na síti Instagram Imax. Uvidíme, necháme se překvapit.

Hvězdné obsazení Supermana

V hlavní roli filmu Superman se vedle Corensweta objeví i Maisel Rachel Brosnahan (33), vítězka cen Emmy a držitelka dvou Zlatých glóbů, v roli Lois Lane.

Nicholase Houlta uvidíme v roli neblaze proslulého Supermanova padoucha Lexe Luthora. Dále se ve filmu objeví Wendell Pierce, Isabela Merced, Nathan Fillion, Pruitt Taylor Vince, Anthony Carrigan, Skyler Gisondo, Sean Gunn, María Gabriela de Faría, Neva Howell a Edi Gathegi.

Fenomenální Superman by měl do českých kin vtrhnout v červenci 2025.

Autor: Lenka Michálková

Diskuze Vstoupit do diskuze
Přidat na Seznam.cz
Zakládáme si na tom, aby NašeTéma.cz bylo místem bezpečné diskuze. Přidávání komentářů do diskuze je proto dostupné pouze s účtem na Seznam.cz.

Pokud jste v článku zaznamenali překlep, nesrovnalost či chybu, neváhejte nám, prosím, napsat na email: tym@nasetema.cz. Děkujeme!

Reklama
Reklama
Reklama