Neděle 19. května 2024, svátek má Ivo
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Sport

Právo první volby v letošním draftu hokejové NHL získalo San Jose

Jedničkou draftu by měl být podle expertů kanadský útočník Macklin Celebrini. Vybere si ho San Jose? foto: AP

Právo první volby v letošním draftu hokejové NHL získalo poprvé v klubové historii San Jose. Jako druhé bude v červnu v Las Vegas volit Chicago, jako třetí Anaheim. O výsledcích loterie pro určení pořadí na draftu informoval web zámořské ligy.
  9:49aktualizováno  10:11

Podle předpovědí expertů by se jedničkou draftu měl stát sedmnáctiletý útočník Macklin Celebrini z Boston University. Sedmnáctiletý centr byl jako nejmladší v historii vyhlášen nejlepším hráčem univerzitního hokeje. Byl také v původní nominaci Kanady pro mistrovství světa v Praze, nakonec se na turnaji, podobně jakoi další talebtovaný mladík Adam Fantilli. nepředstaví.

„Pro náš klub i fanoušky je to velká věc, mít možnost draftovat hráče, jako je Macklin,“ řekl v rozhovoru pro televizní stanici ESPN Mike Grier. „Máme za sebou těžkou sezonu a tohle nám udělalo obrovskou radost,“ dodal.

Sharks budou navíc v prvním kole volit ještě jako čtrnáctí, volbu získali od Pittsburghu v rámci loňské výměny za hvězdného švédského obránce Erika Karlssona.

Autoři: ,

Vyhrajte balíček z řady sebamed Anti-Redness
Vyhrajte balíček z řady sebamed Anti-Redness

Minulý týden jste soutěžili se sebamedem o kosmetiku pro nejmenší. Tento týden si pojďte zahrát o péči pro vás, a to konkrétně o řadu Anti-Redness,...