Veronika Žilková byla na začátku vztahu její dcery Agáty Hanychové s Jaromírem Soukupem naprosto nadšená a majitele TV Barrandov vychvalovala v každém rozhovoru.

Herečka o miliardářovi prohlašovala, že je obrovský gentleman, který se skvěle stará o rodinu a dokonce se nebojí ani ženských domácích prací.

Po rozchodu ale přišlo peklo, které nikdo nečekal. Hanychová sice zprvu tvrdila, že se na všem se Soukupem hodlá domluvit v klidu, brzy se ale rozjela ostrá mediální válka, která dodnes nebere konce.

Žilková dokonce nedávno naznačila, že Jaromír Soukup záměrně poškodil jméno přítele její mladší dcera Korduly Stropnické.

„Já už jsem jeho jméno naznačila, což bylo v případě lživých informací okolo Damiana. Ale já se na něj vlastně nezlobím, jelikož je to popis jeho práce,“ svěřila se herečka webu Extra.

Podle paní Veroniky je šíření dezinformací část práce mediálního magnáta a z tohoto důvodu se na něj prý nemůže zlobit.

„To je jakoby jste se se zlobila na pekaře, že peče housky a o víkendu zase peče housky. On je mediální magnát, který se živí médiemi a bulvárem,“ vysvětlila Žilková.

„Takže někdy něco napíše sám, někdy něco vyřídí sám, nebo informuje nějaká média. Hůř se to snáší,“ pokračovala umělkyně v hodnocení otce její vnučky.

Podle Žilkové nejvíce celou vypjatou situaci odnáší právě malá Rozárka, o kterou se její rodiče perou jako hokynáři na tržnici.

„Mrzí mě, že mu nedochází, že všechny tyhle vzruchy odnáší jeho dcera, kterou tak strašně miluje,“ uzavřela herečka.

V komentářích ale lidé začali Žilkovou ihned upozorňovat na to, že pokud někdo opravdu žije bulvárem, je to právě její dcera Agáta Hanychová.

Související články