Superman

Superman David Corenswet se představuje v obleku

8. 5. 2024
Zdroj náhledu: DC

Takhle rychle to asi nikdo nečekal. David Corenswet byl jako Superman oznámen nedáno, James Gunn a Peter Safran oznámili natáčení nedávno, sakra vždyť i Henry Cavill skončil v této roli nedávno. Nyní tu však máme první fotografii nového Supermana a já si nemohu pomoci, ale herec ve své roli vypadá jako ten pravý a jediný Superman. Také ale nutno podotknout, že je David ve své roli neskutečně podobný Henrymu Cavillovi a já nebudu lhát, jsem neskutečně nadšený. A to hlavní? Červené trenýrky jsou zpět!

Nyní asi už nebudou páleny na Pražském hradě, ale možná na samotném superhrdinovi. Navíc když se podíváte na přiložený obrázek, můžeme otevřít debatu, co se to děje? Víme, že v příběhu už bude Clark Kent, Kal-El, pravý Američan, už nějakou dobu novinářem v Daily Planet a zároveň tím největším ochráncem lidstva všech dob. Navíc tento snímek odstartuje novou éru DC filmů, a pokud se povede, možná tím i konečně začne nakopávat zadek Marvelu. Navíc se casting prostě povedl, co si budeme. Skyler Gisondo jako Jimmy Olsen je skvělé obsazení, Rachel Brosnahan jako Lois Lane vypadá velmi dobře, a i když to nerad po původních rozpacích přiznávám, také Nicholas Hoult může zazářit v roli Lexe Luthora.

Film navíc bude obsahovat další známé postavy od DC jako Guye Gardnera v podání Nathana Filliona, Anthonyho Carrigana coby Metamorpha, Isabelu Merced jako Hawkgirl nebo Ediho Gathegiho jako Mistera Terrifica. Nepůjde tak sice o origin a budeme vrženi do vody si rovnou zaplavat, ale dle informací bychom se měli dočkat i zpracování komiksu Superman v každé roční době, a to je asi ten nejlepší komiks se Supermanem, který kdy vyšel. Nechme se tak překvapit, s čím osvědčená dvojice tvůrců přijde, protože jestli mi někdo dává naději, je to Superman, a ten jako symbol fungoval poslední století snad neustále. Do kin dorazí snímek už 10. července 2025, tak jak moc se po této fotografii těšíte?

Patrik Klicman

Milovník her s pořádným příběhem už od prvního releasu Age of Mythology, ke kterému se dostal náhodou jako malý devítiletý kluk. Nyní je to spíš herní konzerva, která má dilema u každé nové hry, jestli ji vůbec má spustit. Jinak se jedná o vášnivého čtenáře knih a komiksů, hráče Dračího doupěte, duševního sběratele herních figurek a milovníka grilování.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.