Eva Feuereislová se v roce 2013 proslavila díky účasti v reality show Vyvolení a jako jedna z mála tváří se udržela v českém showzbyznysu až dodnes.

Silikonem vylepšená blondýnka se v posledních letech změnila k nepoznání a právě svou image „plastikové“ sexbomby získala tisíce fanoušků, ale i odpůrců. Z kritiků si však Eva rozhodně nedělá těžkou hlavu a naopak si užívá svého života na vysoké noze.

„Letos se chystám na dovolenou do Itálie, buď Miláno, nebo Řím. Na podzim mě potom čekají Spojené Arabské emiráty, kam jezdím moc ráda. Kdybych měla čas, nejradši bych jezdila po celém světě, ale jelikož mě teď naplno zaměstnává moje Freakshow, tak to není v mých časových možnostech,“ prozradila blond sexbomba své plány na příští měsíce.

Feuereislová si na dovolené nejraději užívá čerstvé mořské plody, které u nás nejsou v takové kvalitě k dostání, jako u přímořských států.

„Úplně miluju mořské plody, který si vždy dávám u moře, nebo obecně v zahraničí,“ svěřila se influencerka, která má na svém seznamu vysněných míst ještě spoustu destinací, nejvíce ovšem touží navštívit Seychely.

„Moje vysněná destinace jsou Seychely, kamarádka tam byla s přítelem a to jsem opravdu záviděla a je to můj sen se tam podívat,“ sdělila Feuereislová reportérce kafe.cz.

Výlety u moře se snaží vždy vnadná blondýnka trávit aktivně a rozhodně se prý nepřejídá v all inclusice bufetech.

Nechápu lidi, kteří se z dovolené vrací jako tlusté bečky

„Nechápu lidi, kteří jezdí na dovolené jenom jíst do all inclusive a pak se vrátí domů tlustý jako bečky. To u mě nehrozí, já trávím čas u bazénu, nebo u moře. Do barů taky nechodím, maximálně jdu do restaurace na oběd nebo večeři,“ objasnila Eva, která je vyhlášená svými kontroverzními výroky a ostrým hodnocením svých kolegů z branže.

Z tohoto důvodu si již před časem založila na platformě HeroHero podcast, v němž probírá různé celebrity bez cenzury.

Poslední dobou se v něm věnuje influencerka hlavně Monice Binias a vyvrací její údajné lži, které roznesla ohledně své nejmladší dcery Charlotte Štikové a její drogové závislosti. Sama Štiková se totiž nechala slyšet, že její matka nemluvila ohledně ní pravdu a možná se tak snažila zvednou sledovanost vlastní talkshow, kterou taktéž provozuje na HeroHero.

Kromě Binias ovšem chystá nyní Eva Feuereislová epizody i o dalších známých tvářích z českého showbyznysu, například o Agátě Hanychové.

„Co se týká mého podcastu Freakshow na HeroHero, jsem opravdu ráda, že to lidi baví a že je můj obsah zajímá, připravuji nové díly, třeba o Agátě Hanychové a dalších celebritách. Fanoušci hodně chtěli Zuzanu Plačkovou, to je v přípravě. Jinak určitě Nela Slováková, která má další prohřešky (parfémy s rakovinotvornými látkami, které musela stáhnout z prodeje, pozn. redakce), těším se, až ji natřu a jaký na to bude ohlas lidí,“ nalákala známá provokatérka případné budoucí odběratele na šokující obsah.

Související články