• Lifestyle  • Úklid bez stresu s Rohlik.cz? To je hračka!

Úklid bez stresu s Rohlik.cz? To je hračka!

Máte dost nekonečného úklidu? Díky online supermarketu Rohlik.cz a úklidovým tipům od Kateřiny Brožové, známé české influencerky vystupující pod nicknamem Úklid pro klid, to zvládnete hravě! Máme vyzkoušeno naší redakcí!

Nakupujte potraviny a drogerii na jednom místě

Na Rohlik.cz najdete všechno, co pro úklid potřebujete, na jednom místě. Od běžných potravin a drogerie až po speciální produkty doporučované úklidovou influencerkou Kateřinou Brožovou. Díky praktickým tipům od Kateřiny zvládnete i ten nejnáročnější úklid raz dva a s úsměvem na tváři. A to nejlepší? Nákup na Rohlik.cz je pohodlný a rychlý. Stačí pár kliknutí a do 60 minut vám dorazí vše až ke dveřím. Už žádné tahání těžkých tašek z obchodu!

Úklid s lehkostí a zábavou

Kateřina Brožová není jen obyčejná maminka na mateřské dovolené. Díky své vášni pro úklid a sdílení praktických tipů se stala hvězdou Instagramu a inspirací pro tisíce lidí. Na svém profilu Úklid pro klid s humorem a lehkostí ukazuje, že úklid nemusí být otravná povinnost, ale spíše zábavná a zvládnutelná aktivita.

Kateřina se zaměřuje na jednoduché a efektivní metody, které zvládne každý, ať už má s úklidem bohaté zkušenosti, nebo teprve začíná. Své tipy doprovází krátkými a zábavnými videi, která jsou plná užitečných informací a inspirativních nápadů.

Tajemství Kateřinina úspěchu tkví v užívání běžných produktů, které má každý doma. Žádné drahé a složitě dostupné speciality, ale obyčejné suroviny, jako je ocet, soda, citron a voda, kterým Kateřina dává nový rozměr a ukazuje jejich neuvěřitelný úklidový potenciál.

Díky své praktické filosofii a nakažlivému optimismu se Kateřina stala nejsledovanější českou úklidovou influencerkou. Její rady a tipy inspirují lidi k tomu, aby se nebáli úklidu a vnímali ho spíše jako cestu k čistému a příjemnému domovu.

Ať už hledáte tipy na rychlý úklid kuchyně, koupelny nebo celého bytu, na profilu Úklid pro klid si každý najde to své. Kateřina Brožová dokazuje, že úklid může být zábavný, snadný a dostupný pro každého!

V jednoduchosti je krása

Jedlá soda, kyselina citrónová, peroxid vodíku a bílý ocet. Pár základních ingrediencí, díky kterým může každý udržovat svou domácnost čistou. Na svém instagramovém profilu pak Kateřina sdílí krátké návody, jak rychle a efektivně vyřešit nepořádek, který se v domácnosti vyskytuje. Popularitu si získala například i díky tipům, jak vyčistit netradiční části spotřebičů jako filtr u digestoře, veškerá zákoutí pračky nebo jednotlivé díly kávovaru. 

Spojení, které dává smysl

Spolupráce Rohlik.cz a Úklidu pro klid spojuje hodnoty, jako jsou rychlost, jednoduchost, efektivita a udržitelnost. Obě strany se zaměřují na to, aby vám pomohly ušetřit čas a usnadnit vám život. Díky Rohlik.cz a Kateřině Brožové tak budete mít více času na to, co je pro vás skutečně důležité.

Užijte si čistý domov bez stresu! Navštivte Rohlik.cz a prohlédněte si nabídku produktů Úklid pro klid.