Den dětí jinak? V Rokycanech se chystají pivní slavnosti
Rokycanské pivní slavnosti, zdroj: město Rokycany
Rokycanské pivní slavnosti, zdroj: město Rokycany

Den dětí jinak? V Rokycanech se chystají pivní slavnosti

9 května, 2024 0 Od Pavel Žižka

Mezinárodní den dětí se dá strávit různě. Na mnoha místech se bude juchat s programem, který si více či méně užijí celé rodiny. V Rokycanech pak na 1. června chystají akci, kterou si děti sice příliš neužijí, ale o to více se bude líbit jejich rodičům.
Město Rokycany připravuje na sobotu 1. června 2024 Rokycanské pivní slavnosti. Letos půjde již o sedmý ročník a i letos si tu milovníci piva přijdou na své. Organizátoři hlásí přibližně desítku zatím přihlášených pivovarů, které na náměstí přivezou to nejlepší, co umí uvařit. Výrobců zlatavého moku však možná ještě přibude. Vždyť loňský rok byl v tomto ohledu rekordní a cestu si do Rokycan našlo hned patnáct pivovarů.

Na Mezinárodní den dětí se na Masarykově náměstí rozhodně nebude jen pít. Připraven je i bohatý kulturní program, který začne už dopoledne. Startuje se v 11 hodin. Na pódiu se postupně vystřídají Dušan Talaš BAND, Mother´s Angels, MICHAL TUČNÝ Revival Plzeň, The Paper Jack, Rambanbám a Poletíme?.

Pokud tedy máte chuť strávit den dětí tak trochu jinak, ideálně bez dětí, navštivte Rokycany a užijte si dospěláckou zábavu plnou toho nejlepšího pití. A jídlo samozřejmě nebude chybět také.

zdroj: město Rokycany