Pátek , 31. 05. 2024

Kamila

Met Gala v plné parádě: Pamela Anderson s make-upem, JLO září díky rozjasňovači

Pamela Anderson zářila na Met Gala v jemném líčení a výrazných šatech od Oscara de la Renta. Tento večer, který se nesl v duchu pohádkového tématu "Zahrada času", ukázal, že i minimalistický make-up může oslnit. Andersonova přeměna, spolu s dalšími hvězdnými účastníky jako Jennifer Lopez a Zendaya, přinesla na zelený koberec opravdovou kouzelnou atmosféru.
Met Gala
Pamela přišla na Met Gala nalíčená.

09. 05. 2024

09. 05. 2024

Úvod do večera Met Gala

Včera večer patřil Met Gala, jednomu z nejočekávanějších módních večerů roku. Tento ročník se nesl v duchu tématu “Zahrada času”, což ovlivnilo i změnu barvy koberce z tradiční červené na zelenou. Met Gala, pořádaná Metropolitním muzeem umění v New Yorku, přitahuje každoročně pozornost celého světa a je prestižní platformou pro prezentaci kreativních a často excentrických outfitů.

Pohádkové líčení

Na plese se objevilo mnoho známých tváří, které oslnily svým výběrem make-upu. Pamela Anderson, známá svým přirozeným vzhledem bez líčidel, pro tuto příležitost zvolila jemný, rozjasněný make-up, který dokonale doplnil její krémové šaty od Oscara de la Renta. Svůj look obohatila o peří ve vlasech, což dodalo celkovému vzhledu elegantní nádech.

Hvězdy ve světle

Jedním z nezapomenutelných momentů večera byla Zendaya, která předvedla dva různé make-upy během jediného večera – od tmavého líčení po světlé růžové tóny. Jak Zendayin make-up artistka zvládla tak rychlou proměnu, zůstává pro mnohé záhadou. Sarah Jessica Parker a Kaia Gerber držely klasický, ale efektní styl s růžovou tvářenkou a světlými stíny. Kaia navíc přidala objemné glamour vlasy, které připomínaly ikonický styl její matky Cindy Crawford z devadesátých let.

Výstava a inspirace

Met Gala nejenže zahajuje módní sezónu, ale také výstavu v muzeu, která letos nese název “Šípkové Růženky: Probuzení módy”. Téma výstavy bylo cítit v pohádkově laděném líčení a stylingu účastníků. Met Gala tímto spojuje umění, módu a historii v jedinečný zážitek pro všechny přítomné i pro fanoušky po celém světě.

Tento večer opět dokázal, že Met Gala je nejen módní událostí, ale také uměleckým večerem, který nastavuje trendy pro nadcházející rok.

K TÉMATU  Eko-chic: Jak být módní a zároveň šetrná k planetě

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Snídaně, která vás nastartuje: Recepty pro energický start dne

Do divadla, na ples, nebo vernisáž, ale pokaždé šik!

Zdroje článku:
Doporučujeme

No results found.

sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Název této léčivé metody přímo zavání jemnými vůněmi, které vás ovanou hned, jakmile se a takovou aromaterapii vydáte. Poslední dobou e mezi lidmi tato nenásilná cesta harmonizace vlastního těla i duše stále populárnější.
Váš přítel má z předchozího vztahu dítě a vy se obáváte, zda novou situaci všichni obstojně zvládnete? Máme pro vás několik tipů, se kterými se na celou situaci můžete podívat z té lepší stránky. Co dodržet, aby to fungovalo?
Minulý týden jsme si zasoutěžili o dvoje krásná sluchátka. Dnes už známe vítězky naší soutěže. Kdo měl štěstí a krásná sluchátka Trust Norma do nás dostane?
Dlouhé vlasy vypadají skvěle, ale je potřeba jim věnovat spoustu péče. A občas v životě přijde okamžik, kdy máte náladu na změnu. O jednu z nich se postará i kadeřník. Zkrácení a nový účes může být právě to, co nastartuje další etapu. Podívejte se na vlasové proměny!
Liběna Rochová, přední česká módní návrhářka, zakladatelka Studia LR, ale také vedoucí Ateliéru designu oděvu a obuvi na Vysoké škole uměleckoprůmyslové v Praze. Svoji tvorbu představila celému světu. V Paříži, Lyonu, Vídni, Düsseldorfu, New Yorku, Los Angeles, Bombaji, Dillí a v mnoha dalších destinacích. Jak se k módní tvorbě dostala a jaké překážky musela překonat?
Značka Gucci je dlouhá léta považována za synonymum luxusu. Nedosáhne na ni každý, ovšem pokud už ji vlastníte, vlastníte fantastickou investici, která s každým novým dnem roste na své hodnotě. A to dokonce i v případě, že mluvíme o roztrhaných silonkách, které se nedávno ocitly v nabídce světově proslulé společnosti.
Říká se, že střepy přinášejí štěstí. Ještě větší radost vám však udělá, když se žádné sklo nerozbije. Někdy je proto lepší nechat broušený křišťál ve skříni. Takové akce jsou třeba zahradní oslava, piknik s kamarádkami nebo silvestrovský večírek.
Sehnat v obchodě kvalitní antibakteriální čistič, to je v posledních týdnech až nadlidský úkol. A pokud už seženete, tak je daný produkt astronomicky drahý. Co s tím? Poradíme vám.
Rozchod není nikdy příjemný. Ztratíte člověka, na kterém vám ještě před časem velmi záleželo, a v srdci zůstává nepříjemné prázdno. Když se k tomu přidá fakt, že o vás mezi společnými známými váš ex partner mluví velmi nevybíravě, je to nesnesitelné. Máme pro vás tipy, co dělat, abyste tuto situaci zvládla.
Nevolnost, průjmy, zácpy, nadýmání, nafouklé břicho. Připadá vám to povědomé? Taky vás sužují tyto zdravotní problémy? Mám pro vás dobrou zprávu! Z těchto potíží vede cesta ven! Stačí do vašeho života zařadit těchto 5 tipů a vaše trávení vám poděkuje. Věřím, že nejen vaše trávení, ale i vaše psychika, jelikož špatné trávení nás díky nepříjemných problémům může dostávat do stresu.
Psi jsou odjakživa symbolem věrnosti a oddanosti. I mezi nimi se však najdou jedinci, kteří v tomhle směru excelují. Možná znáte příběh japonského psa plemene Akita Inu jménem Hačikó ze dvacátých let minulého století. Ten byl zvyklý čekat na svého pána, univerzitního profesora v letech, na jednom tokijském nádraží, kde ho páníček nechával cestou do práce.
Pokud milujete koupání, a zároveň patříte mezi teplomilce, pak s největší pravděpodobností v období podzimu a zimy trpíte. Příjemné teploty jsou pryč, nemluvě o ledových vodách, do kterých skočí leda stoupenci Wim Hofa. Dobrou zprávou ale je, že příjemné koupání ani s příchodem sychravých dnů zdaleka nemusí končit. Stačí jen vědět, kam zajít – na termální místa, kde se klidně ohřejete i mimo horkou letní sezónu. Takže kam vyrazit?

Výběr článků

V každém životě ženy následuje ihned po probuzení návštěva koupelny. A kromě ranní ústní hygieny zde dochází ještě k jednomu velkému kroku, a sice k líčení. Žena se chce cítit krásná a šminky jí v tom pomáhají. Zatímco s nanášením make-upu si řada žen dobře poradí, problém nastává při líčení očí. V tomto případě se dopouštíme několika chyb.
Správný výběr varné desky do značné míry ovlivňuje kvalitu a rychlost i energetickou náročnost vaření. Základními kritérii pro výběr správného modelu jsou výkon, velikost a bezpečnost používání. Zorientujte se v názvosloví a vyberte si tu správnou varnou desku pro vás.
Připojit se k rodině vašeho manžela může znamenat orientaci v obtížných vztazích, zejména s jeho matkou. Je to prostě vaše tchyně. Ať už chcete mít pozitivní vztah od samého začátku, nebo se momentálně potýkáte s problémy, je možné si svou tchýni „převychovat“.

Nepřehlédněte

19. listopad je pro mnohé jen dalším obyčejným podzimním dnem v řadě. Na tento den však připadá Světový den prevence týrání a zneužívání dětí. Pojďte se proto ku příležitosti tohoto dne dozvědět něco o týrání a celkově špatném zacházení s dětmi. Víte, co je to syndrom CAN?
Máte v sedmdesáti nárok být zamilovaná a mít sex? Samozřejmě máte. Zamilování je stejné ve dvaceti, jako v sedmdesáti. Jen je lidé na veřejnosti projevují méně okázale. Možná vám vaše děti řeknou, že jste trapná. A ony nejsou právě tím, že takhle uvažují? Milovat někoho není nikdy trapné. Je to ta nejdůležitější součást života každého člověka.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek