Dvojice tvoří pár již více než dva roky. Stále vrkají jako dvě hrdličky a na Gábině Partyšové je vidět, že jí láska velice svědčí. Nejde ale jen tak o nějaké pobláznění, protože sympatická tmavovláska prý přesně ví, čeho si na svém Igorovi nejvíce cení. 

“Já si myslím, že ve vztazích je moc důležité, nejen v jeho začátku, dávat tomu druhému pozornost, myslet na něj a přemýšlet o tom, co by mu udělalo radost. Mít ho pořád v srdci,” uvedla Gábina Partyšová v rozhovoru pro Extra.cz. 

“Pak se mi líbí naše diskuze, naše cestování, naše plány. Líbí se mi, jak se chová k mému synovi, jak se chová ke svým podřízeným,” uvedla další z kladů Igora Faita. 

Vzhlížím k němu

Že jde o velkou lásku, dokládají ostatně také její další slova. “Je to prostě chlap, který mi velmi imponuje a také k němu vzhlížím, a já si myslím, že pro nás holky je strašně důležité k tomu chlapovi vzhlížet. Byla bych moc ráda, kdybych k němu vzhlížela až do smrti,” vyznala se ze svých citů Partyšová. 

“Miluji na něm to, jak se na mě dívá. Mám pocit, že vždycky, když se na mě podívá, se celá rozechvěji, a to už jsme spolu přes dva roky," vysekla známá moderátorka svému muži skutečnou poklonu.

V jejich vztahu jim není překážkou ani vzdálenost, která je po většinu času dělí. Zatímco Gabriela Partyšová pracuje převážně v Praze, její milý podniká v Brně, kde má již roky vybudované zázemí a také tam žije jeho rodina. 

Nesdílí spolu jednu domácnost

Podle Gábiny Partyšové ale to, že nesdílí společnou domácnost, může být i výhoda. Pokaždé se totiž na sebe těší a jejich láska jim díky tomu nezevšední. Navíc to podle všeho ani s odloučením není tak horké. 

“Vídáme se poměrně často, i když máme hodně práce. Společně i hodně cestujeme po Evropě,” vysvětlila moderátorka pro magazín Aha!. 

O sestěhování tak ani jeden z nich prý neuvažuje. “Zatím nám to nechybí. My tomu říkáme dospělý vztah. Užili jsme si v různých partnerstvích a manželstvích a vidět se každý den. Nemáme ani tu touhu to změnit. Ani o tom nemluvíme,” dodala Gábina Partyšová. 

Seznámili se na golfu

Sympatický pár se seznámil během provozování svého oblíbeného koníčka. Konkrétně to bylo na golfovém hřišti. Později prý zjistili, že toho mají společného mnohem víc, než jen lásku ke sportu všeobecně. 

“Máme rádi cestování. Máme rádi dobré víno. Máme rádi… zkrátka, máme se rádi,” vyjmenovala Gábina Partyšová pro televizi Prima, co všechno je v jejich vztahu klíčové.

Současný vztah je pro Gábinu Partyšovou klíčový také v tom, že se naučila některé věci v partnerství lépe komunikovat. “Mnohdy to v minulosti bylo tak, že jsem tomu druhému nechtěla ublížit a ubližovala jsem sobě tím, že jsem ustupovala,” vysvětlila s úsměvem.

Související články