Recenze na seznamku Badoo: Je opravdu nejlepší?

Chcete se s někým seznámit, ale chybí vám čas a energie k tomu zajít si někam ven s přáteli a poznat nové lidi? Vyzkoušejte online seznamku, na které se můžete sblížit s těmi, kteří jsou vám sympatičtí, a teprve poté vyrazit na společné rande. Jednou z nejoblíbenějších seznamek poslední let je Badoo. Je ale tato seznamka opravdu nejlepší a na co bychom si případně měli dát pozor?

Recenze na seznamku Badoo: Je opravdu nejlepší? 2

Najděte si lásku svého života na Badoo!

Badoo je sociální síť a online seznamovací služba, jejíž aplikaci si jednoduše stáhnete do svého mobilního telefonu. Jedná se sice o bezplatnou seznamku, pokud však budete chtít využít speciální funkce, budete si muset zaplatit předplatné. Badoo je služba zaměřená na všechny, není podstatné, zda hledáte flirt, sex, přátele nebo vztah. Je jedno jaké jste sexuální orientace, zadaný či sigle. V současné době je na Badoo přes 500 milionů uživatelů z celého světa, takže je opravdu z čeho vybírat.

Jak funguje Badoo?

Nejdříve si musíte stáhnout Badoo aplikaci, což je jednoduché, rychlé a zcela zdarma. Následně se zaregistrujete a založíte si svůj profil. Vyplníte o sobě pár informací a přidáte své fotografie, což je také podmínka k tomu, aby byl váš profil schválen. Následují otázky, které slouží t tomu, aby vás zbylí uživatelé lépe poznali. Pijete alkohol, kouříte, chcete děti? Jaké je vaše povolání, práce, koníčky?

Po registraci vám aplikace začne nabízet profily ostatních lidí, které by vás mohly zaujmout. Vy pak jednoduše procházíte jednotlivé profily a ty, které vás zaujaly, posunete doleva směrem k srdíčku. Naopak ty, se kterými nemáte nic společného, posunete doprava ke křížku. Princip je opravdu velice snadný!

Láska zadarmo?

Stažení aplikace, její registrace i následné „listování“ mezi profily je sice zdarma, ale… Problém přichází ve chvíli, kdy chcete, aby byl váš profil více vidět, to už musíte zaplatit. Na druhou stranu, pokud chcete, aby byl váš profil vidět, nic jiného vám ani nezbývá, jelikož uživatelů je tolik, že váš profil snadno a rychle zapadne. Díky předplatnému například zjistíte, komu se váš profil líbí, anonymně si můžete prohlížet profily ostatních či posunout váš profil více „nahoru.“ Na jeden den stojí předplatné kolem 79 Kč, na tři měsíce vás vyjde na 1099 Kč. I bez této funkce však na Badoo můžete sledovat profily ostatních.

Recenze na seznamku Badoo: Je opravdu nejlepší? 3

Zkušenosti uživatelů

Uživatelské recenze mluví však za vše. Seznamku Badoo doporučují i ti, kterým nejde pouze o navázání sexuálních či partnerských vztahů, ale i o nalezení přátel a lidí se stejnými zájmy. Jako negativum vnímají uživatelé poměrně dost falešných profilů a placené členství, které je potřeba ručně zrušit. Hodně uživatelů také hodnotí to, že bez placené funkce tato seznamka vůbec nemá smysl. Mnoho z nich také uvádí, že i placené funkce velmi část nefungují.

Kde jinde se můžete seznámit

Hodně záleží zejména na tom, co od seznámení a případného nového vztahu vlastně očekáváte. Bude to pouhý flirt, nezávazný sex nebo toužíte opravdu po dlouhodobém vztahu? Pokud chcete jen příjemně strávit čas s někým jiným, je pro vás Tinder nebo Badoo vhodným řešením. Ale i na těchto seznamkách však můžete najít štěstí a vztah na celý život, nejedná se jen a pouze o „sex seznamku“. Zajímavými alternativami, které mají dobré recenze a vysoké skóre dlouhodobých vztahů, jsou pak seznamky Štěstí, eDarling nebo Elite Date. Zahoďte stud, nebojte se a vyzkoušejte je, štěstí na vás někde čeká!

Na co si dát pozor?

Neustále myslete na to, že nikdy nevíte, kdo sedí „na druhé straně“ a s kým si píšete. Nikomu se nesvěřujte se svými osobními údaji, nikdy nikomu neposílejte peníze a poprvé se sejděte na nějakém veřejném místě. Dejte také na svůj první pocit, který z druhé osoby máte. Hodně štěstí.

 

 

Napsat komentář

(Spamcheck Enabled)