Expert vysvětlil, proč Meghan nedoprovodí Harryho v Londýně

Meghan a Harry
Fotografie: eNCA / Creative Commons / CC BY-NC

Princ Harry se v květnu chystá na návštěvu Velké Británie. Jeho žena Meghan se k němu dle předpokladů nepřipojí, expert přišel i s odůvodněním.

Již dlouho se hovoří o další cestě prince Harryho do Velké Británie, jeho květnová návštěva je již potvrzena a nyní už i spekulace, zdali jej doprovodí jeho žena Meghan. Ta se k němu nepřipojí a do Londýna tak dorazí sám. Podle expertů se chce Meghan věnovat svému podnikání a od zbytku britské královské rodiny se distancuje.

Nechce být závislá na královské rodině

Expert na britskou královskou rodinu Ryan McCormick dle deníku Mirror uvedl, že se může jednat především o Meghanino podnikání. Manželka prince Harryho se chce pravděpodobně soustředit na svou novou značku American Riviera Orchard, kterou rozjela teprve před několika týdny, a chce si ji vybudovat pouze vlastní silou, s Buckinghamským palácem tak nechce být spojována a chce být nezávislá.

Lze také spekulovat o tom, že se domnívá, že blízké vztahy s královskou rodinou by jejímu podnikání mohly spíše uškodit než pomoct. „Mohla by to vnímat jako překážku v budování nezávislého podnikání, obecně pro její setrvávání ve Spojených státech,“ dodává McCormick.

Dosud nezveřejněná fotografie princezny Kate způsobila rozruch. Královská rodina toho lituje

Společně vyrazí do Nigérie

I když Meghan cestu do Londýna vynechá, připojí se ke svému manželovi při návštěvě Nigérie, jak píše web DailyMail. Příležitost vypravit se do této země by si nenechala ujít už jen z toho důvodu, že si v roce 2022 nechala vypracovat rodokmen, kde zjistila, že její původ je z 43 % nigerijský.

Fotografie: Depositphotos

Zde se princ Harry a Meghan setkají s ministrem obrany Mohammedem Badaru Abubakarem, s nímž se seznámili v Düsseldorfu u příležitosti Invictus Games, mezinárodní multisportovní akce, která je určena pro zraněné a nemocné vojáky a veterány. Ministr by byl rád, kdyby se některý z budoucích ročníků konal také v Nigérii. O vztahu britské královské rodiny k Meghan jsme již dříve psali na SvětěKreativity.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*