Módní propozice pro fanoušky streetwearu na jaro a léto 2024

Foto PRM
Foto PRM

Teplota stoupá a dny se prodlužují. Nastává tak nejvyšší čas si představit módní trendy na jaro a léto 2024 pro všechny fanoušky streetwearu. Designéři se tentokrát zaměřili především na funkčnost a praktičnost. To však na stylu daným kouskům rozhodně neubírá. Speciálně pro vás jsme si připravili inspiraci na ty nejžhavější módní trendy pro letošní rok. Co se bude nosit?

Trendy pro jaro/léto 2024? Funkčnost a pohodlí!

Začátek nové sezony je vždy ideální na řádnou prohlídku a protřídění šatníku. Pokud se díky tomu ve vaší skříni utvoří prázdné místo, nesnažte se ho hned zběsile zaplnit. Jestliže ale přeci jen chcete letošní jaro a léto svou fashion sbírku doplnit o nové modely, inspirujte se našimi tipy. Návrháři nám na svých přehlídkách již jasně představili celou řadu módních návrhů pro letošní sezonu. Není pochyb o tom, že si mezi nimi každý najde to své. Nechybějí proto základní barvy ani tradiční střihy. Důraz je však kladen především na funkčnost a pohodlí. Rádoby stylovým kouskům, ve kterých se necítíte pohodlně, již dávno odzvonilo. 

Chcete i vy s příchodem jara vdechnout svému šatníku nový život? Nenechte si ujít pestrou nabídku https://prm.com/cz, ve které vždy najdete přesně to, co právě hledáte!

Nosit se budou široké kalhoty a retro teplákovky

Pojďme se na jednotlivé trendy podívat trochu podrobněji. Aneb na co vše se milovníci streetwear módy mohou připravit? 

Trend širokých kalhot zřejmě nikomu neunikl. Jedná se o kalhoty, které na scénu před časem vletěly poměrně dynamicky a během okamžiku nahradily jinak bezkonkurenční skinny jeans. Minimálně jedny dokonale padnoucí rozšířené kalhoty po vzoru 90. let, které jsou navíc maximálně pohodlné, musíte letos v šatníku určitě mít. A kalhoty rozhodně nebudou to jediné, co se z devadesátek opět vrací do módy. Chybět proto nesmí ani výraznější zlaté náušnice, bílá košile, šedé rovné sako nebo maxi sukně z vlny. 

A když vintage, tak pořádně! Pořiďte si proto během jara a léta pruhované polo tričko či mikinu. Pro fanoušky streetwear módy se jedná o přesně ty prvky, které jejich stylu dodají pomyslný šmrnc. Hodí se k širokým kalhotám, denim sukním i šortkám. Vypadají opravdu skvěle. Nebojte se proto z tohoto originálního kousku udělat přednost celého svého outfitu. 

Pozor, dalším žhavým trendem jsou retro teplákovky. Sety teplákových kalhot a mikin připomínající již zmiňované devadesátky, patří mezi ty trendy, které se v kurzu zřejmě příliš dlouho neudrží, i tak ale stojí za to jim dát šanci. Na závěr je nezapomeňte doplnit ledvinkou, teniskami a kšiltovkou. Aneb stylizujte je přesně tak, jako se to dělalo dřív. 

Na jaké další streetwear prvky se můžete těšit?

Po výrazných letech, kdy byl hlavní dominantou styl Y2K, se letos, jak již tušíte, chystá návrat minimalisticky-nevšedních 90. let. Na přehlídkových molech se proto tentokrát mimo jiné objevily dámské obleky i pánské kabáty, vypasované košile a samozřejmě oversized střihy. A v jakých barvách? Především v těch tlumených. Bílá, šedá a černá budou sázkou na jistotu. V případě polo triček se ale naopak nebojte popustit uzdu své fantazie. Ať už ovšem hledáte jakýkoliv dámský či pánský fashion kousek, ze streetwear nabídky PRM si vybere opravdu každý. 

Comments

comments

Vyhledat