Luxusní lifestylový hotel W Prague se otevře v září na místě bývalého Grand hotelu Evropa

Lifestylový hotel W Prague naplněný luxusem, který je součástí W Hotels Worldwide společnosti Marriott International Inc., otevře své brány na Václavském náměstí už letos v září. Progresivní design, inovativní duch a jedinečný charakter značky W oživí legendární Grand Hotel Evropa. Bývalý ikonický hotel v secesním stylu poprvé přivítal hosty v roce 1905. Známý byl tím, že posouval hranice tehdejšího hotelnictví. To se stane znovu díky vizi a designu společnosti W.

W Prague [„dabl ju“] bude mít 161 pokojů a apartmánů včetně prezidentského apartmá Extreme Wow. Možnosti restaurací a barů hotelu W Prague jsou téměř nekonečné. Hosté si mohou odpočinout a načerpat síly v W Lounge, které je přes den ideální i pro navazování kontaktů. Kávu večer vystřídají koktejly a ruch společnosti. Po celý den uspokojí chuťové pohárky návštěvníků znovuzrozená legendární restaurace Grand Café.

Večerní zábavu zajistí Minus One. Prostor, kde drinky připraví ti nejtalentovanější barmani. Vrcholem hotelu, a to doslova, je střešní bar s venkovní terasou a s nádherným výhledem na centrum hlavního města. Prostor tu budou mít i DJs, kteří dokonalou chuť drinků a neopakovatelné pohledy na Prahu doplní muzikou, která dotáhne zážitek k dokonalosti. Okamžiky strávené v W Prague rozhodně budou důvodem, proč si návštěvníci řeknou: Sem se chci vrátit.


A to není všechno. Hosté si budou moci zaplavat v krytém bazénu „WET“, zacvičit si ve fitness centru „FIT“ a nechat se hýčkat v „AWAY Spa“, které jsou určeny jak pro hotelové, tak pro lokální návštěvníky. W Prague bude také poskytovat jedinečnou službu „Whatever/Whenever“, která hostům zajistí cokoli a kdykoli si budou přát.

Pro další informace nebo pro rezervaci navštivte wprague.com.

Koncept hotelů W

Společnost W Hotels, která je součástí Marriott International Inc., se zrodila z odvážného přístupu a rušné kultury v New Yorku. Již téměř dvě desetiletí redefinuje hoteliérství. S více než padesáti hotely si razí cestu po celém světě. Všude, kde se objeví ikonické písmeno W, překonává očekávání a boří normy tradičního luxusu. W vzbuzuje v hostech až návikovou touhu prožívat, vnímat a vychutnávat. Provokativní design, ikonické služby Whatever/Whenever a rušný W Lounge, které jsou součástí značky W jsou často kopírovány, avšak nic se pravému W nevyrovná.

Inovativní a inspirativní energie značky oslavuje nekonečnou chuť hostů objevovat, co je v každé destinaci nového. Chtějí pak vidět víc, cítit víc, jet dál, zůstat déle. W Hotels Worldwide se hrdě hlásí k účasti v programu Marriott Bonvoy, což je nový název cestovního programu společnosti Marriott, který nahrazuje programy Marriott Rewards®, The Ritz-Carlton Rewards® a Starwood Preferred Guest® (SPG).

Program nabízí svým členům mimořádné portfolio světových značek, zážitky na Marriott Bonvoy Moments a bezkonkurenční výhody včetně sbírání bodů za bezplatné pobyty v hotelech a nocí pro získání statusu Elite. Chcete-li se zdarma zaregistrovat nebo získat další informace o programu, navštivte stránku MarriottBonvoy.marriott.com.

You may also like...