Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Děti

Oslavte Den dětí v Klieru! V kadeřnictví, kde se těší na celou rodinu

Kadeřnictví Klier nabízí péči o vlasy pro celou rodinu! Na své si přijdou nejen maminky a tátové, ale také děti, které mají v Klieru moc rádi. Odborníci z kadeřnictví Klier přináší i pár tipů na specifickou péči o dětské vlásky.

Den dětí v kadeřnictví Klier
Oslavte s Klierem Den dětí a přijďte od 27. května do 2. června do kteréhokoli ze salónů Klier. Dítě do 7 let bude mít střih ZDARMA, pokud přijde s maminkou, která si nechá udělat kompletní službu včetně barvy (barvení, melír, přeliv nebo balayage) a ošetření. Přijít lze kdykoli a bez komplikovaného objednávání předem.

Několik tipů na péči o dětské vlásky
Péče o dětské vlasy je dost specifická a zaměřuje se spíše na zdraví vlasů a pokožky hlavy. Dětské vlasy bývají jemné a mohou být i křehké a náchylné k poškození. Jak se o ně tedy starat?

  • Pro děti vybírejte jen kvalitní produkty vlasové kosmetiky, ideálně jemné přírodní šampony a také kondicionéry, které jsou navržené přímo pro jemné dětské vlasy a pokožku hlavy. Kondicionéry jsou na místě, dětské vlásky se totiž snadno cuchají a česání pak nepříjemně tahá. Vhodná je i bezoplachová forma kondicionéru, např. ve spreji.
  • Náš tip na kosmetiku je např. řada Mixa, kterou pořídíte z pohodlí domova na e-shopu Klier.
  • Dětem dopřávejte pravidelné stříhání, které je klíčem ke zdravým vlasům. Odstraní se roztřepené konečky a díky kvalitnímu střihu mohou jemné dětské vlasy působit pevněji a hustěji.
  • Dětské vlásky co nejvíce chraňte, např. šátkem či jinou pokrývkou hlavy před ostrým sluníčkem a větrem, ale také před zbytečnými kosmetickými produkty a zásahy. Klidně vynechte i foukání po mytí, vlásky nechte spíše volně uschnout. K česání používejte jen měkké hřebeny a kartáče, k oplachování šamponů použijte vlažnou vodu.

Kadeřnictví Klier najdete je na 33 místech České republiky. Skvělé je, že se vůbec nemusíte objednávat, salóny jsou pro vás otevřené 7 dní v týdnu. A to určitě právě rodiče malých ratolestí ocení. Více informací a vaše nejbližší kadeřnictví najdete na webu www.klier.cz. Pohodlně online nakoupíte na shop.klier.cz.

Zdroj a foto: Klier

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *