Vánoce se kvapem blíží a s nimi i nákupy dárků pod stromeček, kterými chceme potěšit své blízké. Někdy je složité vhodný dárek vymyslet a sehnat. Výběr je často i trochu sázka do loterie. 

Letos se nestresujte. Tip na dárek, který zaručeně potěší každou ženu i muže, jsou parfémy od Osmanyho Laffity. Vůně je navíc osobní dárek, dotyčný ji bude denně nosit a vždy si tak na vás vzpomene.

Pro dámy můžete vybírat z euforické a rafinované vůně Asombroso The dream, která nese tóny broskví, hrušek, mimózy, květu pomeranče a vanilky, nebo Asombroso Eau de Parfum for Woman, což je květinově-dřevitá vůně pro sebevědomé ženy, které však neztrácejí svou jemnost a ženskost. V parfému se snoubí mošus a santal, lilie, jasmín i mandarinka.

Pánům uděláte pod stromečkem radost kořenitou, dřevitou a mužnou vůní Asombroso The dream Man, která posílí jejich sebedůvěru. Rozpoznáte v ní vůni pepře, cedru, bergamotu, osvěžujících vodních tónů a limety. Nebo zvolíte okouzlující a rafinovanou vůni pro náročné muže Asombroso Eau de Parfum for Men? Tento parfém je působivou směsí vůně bergamotu a mandarinky, najdete zde i sečuánský pepř, levanduli a geránii.

Díky parfémům Osmanyho Laffity se budete cítit výjimečně a sebevědomě každou minutu vašeho dne. Vůně jsou inspirovány Osmanyho rodnou Kubou, jsou energické, podmanivé a originální. Dokonale doladí váš osobitý styl a vyzvednou vaše kouzlo a charisma.

Asombroso totiž ve španělštině znamená úžasný… dechberoucí… A přesně takové jsou i produkty této značky. 

Darujte na letošní Vánoce parfémy a pleťovou a tělovou kosmetiku Asombroso. Vybírat můžete z pohodlí domova na webu www.asombroso.cz nebo v sítích parfumerií Fann.