Google překladač: English Deutsch

Bezchybné a efektivní svařování je s nástrojem Fronius WeldCube Navigator naprosto snadné: díky integrované funkci navádění, podrobným vizualizovaným návodům a pevně přednastaveným parametrům svařování. TPS/i a iWave se s nástrojem WeldCube Navigator stávají dokonale sladěným systémem pro řazení svarů. V kombinaci s podavačem Dual Wire Feeder má svářeč během okamžiku přístup také ke dvěma různým cívkám s drátem. Pokud se chcete o snadnosti použití a kvalitě výsledků přesvědčit sami, máte díky zkušební verzi možnost nový software Navigator nezávazně vyzkoušet.

Fronius 1 PW PPIC WeldCube Navigator iWave Bild 1

Dokonale sladěný balíček: Díky nástroji Fronius WeldCube Navigator se TPS/i a iWave stávají dokonalými systémy pro řazení svarů. Doplněné o podavač Dual Wire Feeder umožňují také rychlý přístup ke dvěma různým svařovacím drátům.

Chyby se stávají a jsou lidské. Ve výrobě však mohou vadné svarové spoje způsobit obrovské náklady a negativně ovlivnit celkovou produktivitu a kvalitu. Řazení svarů je efektivním řešením pro zajištění kvality a osvědčeným prostředkem, jak čelit rostoucímu nedostatku kvalifikovaných pracovníků.
Zabraňovat vzniku chyb svařování ve výrobním procesu od samého počátku šetří čas, peníze i zdroje. „WeldCube Navigator je v tomto případě velkým pomocníkem," říká Anita Beck, Strategický produktový management, Průmyslové svařovací systémy, Fronius International GmbH. „V editoru návodů je vždy standardně nastaveno nejlepší pořadí svarů. Všichni pracovníci – zkušení i ti méně zkušení – postupují podle jednotného strukturovaného postupu a správně provádějí jednotlivé kroky v rámci definovaných tolerancí. Společnosti tak optimalizují své svařovací procesy, snižují počet zmetků a vyrábějí ve vysoké kvalitě."

Fronius 2 PW PPIC WeldCube Navigator iWave Bild 2WeldCube Navigator jasným a srozumitelným způsobem vede pracovníka jednotlivými kroky pro daný díl. Obrázky podrobně zobrazují jednotlivé úkony a parametry jsou pevně přednastavené.

Digitální pořadí svarů: Jak funguje
Software WeldCube Navigator ukazuje svářeči na pracovišti, co a jak má dál dělat. Na zvláštní obrazovce se pro daný díl vizuálně zobrazí každý pracovní krok ve správném pořadí a automaticky se nastaví svařovací parametry příslušné úlohy. Pracovník je krok za krokem provázen svými úkoly. Díky tomu je snadné dodržet správné pořadí svarů a zajistit, aby byly použity definované parametry.

Fronius 3 PW PPIC WeldCube Navigator iWave Bild 3K vytvoření nového návodu není potřeba ani 10 kliknutí – každý pracovní krok je pak vytvořen za méně než minutu a vzápětí je prokaždý jednotlivý díl připraven digitální plán pořadí svarů.

Zaměření na kvalitu – chyby pod kontrolou
Když se pracovník odchýlí od plánovaného pořadí svarů, je na to okamžitě upozorněn. Pokud se detekuje odchylka (překročení mezních hodnot) u svarů, které byly definovány jako relevantní z hlediska bezpečnosti, ve svařování nelze pokračovat, dokud to neschválí například svářečský dozor. Chyby se tedy neduplikují ani neodkládají, ale okamžitě opravují.

Fronius 4 PW PPIC WeldCube Navigator iWave Bild 4Všechny výhody jsou dokonale zkombinovány: přesnost iWave, flexibilita podavače Dual Wire Feeder se dvěma různými dráty ajednoduchý digitální postup svařování na obrazovce s využitím nástroje WeldCube Navigator.

Vyzkoušejte WeldCube Navigator zdarma
Výhody aplikace WeldCube Navigator se nejlépe projeví v praxi. Vzhledem k možnosti bezplatného vyzkoušení softwaru v kombinaci se zkušební licencí pro naše svařovací systémy nic nebrání tomu, abyste si jej v kombinaci s TPS/i, iWave nebo podavačem Dual Wire Feeder ve vaší společnosti vyzkoušeli. Snadnost použití je v každém případě působivá, ať už jde o digitalizaci pracovních návodů v editoru, dodržování předem definovaných tolerancí nebo reakci na překročení mezních hodnot u svarů důležitých z hlediska bezpečnosti. Během samotného svařování svářeč pohodlně naviguje svařovací úlohou přímo na svařovacím hořáku: vybrat, potvrdit, přepnout!
Uživatelé iWave a TPS/i si mohou software WeldCube Navigator stáhnout ZDE nebo prostřednictvím portálu myFronius.

Fronius Beck 5







Anita Beck, Strategický produktový management, Průmyslové svařovací systémy, Fronius International GmbH


www.fronius.cz
 

My jsme Fronius
Více než 8 000 zaměstnankyň a zaměstnanců po celém světě, současný podíl exportu 87 procent a 1 446 aktivních patentů: To jsme my, to je Fronius. Byli jsme založeni v roce 1945 jako regionální firma jednoho muže a nyní jsme globálním hráčem, což dokazuje našich 37 mezinárodních dceřiných společností a síť prodejních partnerů ve více než 60 zemích. Přesto jsme v jádru stále rodinnou firmou z Rakouska, která působí v oblasti fotovoltaiky, svařování a technologie nabíjení akumulátorů. Vždy jsme vyvíjeli výrobky a řešení pro kvalitní budoucnost a nabízeli našim zákaznicím a zákazníkům komplexní balíček: od předběžného plánování a poradenství přes průběžný monitoring až po opravárenský servis dokonale odpovídající potřebám. Jsme inovativní. Jsme zvědaví. Jsme Fronius.

My jsme Perfect Welding
Nejvyšší kvalita oblouku, hluboké porozumění zákazníkům, touha po technickém pokroku: To jsme my, to je Fronius Perfect Welding. Jsme inovační jedničkou v obloukovém svařování a lídrem na světovém trhu v oblasti robotického svařování. Důkazem našich odborných znalostí jsou individuální, automatizované kompletní systémy a digitální svařovací řešení pro Průmysl 5.0. Naše portfolio doplňují intuitivní svařovací zdroje pro ruční svařování, vysoce kvalitní svařovací příslušenství a účinné ochranné výrobky pro bezpečnost uživatelů. Jako globální společnost se zaměřujeme na regionální služby: Naše místní týmy jsou k dispozici zákazníkům po celém světě. Pomocí našich technologií určujeme trendy a vytváříme spojení – mezi kovy, průmyslovými odvětvími a lidmi.

Ohledně dalších informací se prosím obraťte na:
Fronius Česká republika s.r.o.
Jana Romanova, Tel:+420 272 111 090
E-Mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Zašlete prosím autorský výtisk naší agentuře:
a1kommunikation Schweizer GmbH, Frau Kirsten Ludwig,
Oberdorfstraße 31 A, 70794 Filderstadt, Deutschland
tel.: +49 0 711 9454161-20,
E-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Další napínavé příběhy najdete na našem blogu na adrese blog.perfectwelding.fronius.com. Sledujte nás také na Facebooku (froniuswelding), LinkedInu (perfect-welding), Instagramu (froniuswelding) a YouTube (froniuswelding)!



Kalendář akcí

<<  Červen 2024  >>
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Nejnovější akce

Žádné následující události

Odběr novinek

Newsletter T+Tnews

Zobrazit archiv T+T news