Při nehodě dvou aut a motorky se zranilo na Plzeňsku sedm lidí

foto Dopravní nehoda - srážka motocyklu a automobilu - ilustrační foto.

Plzeň - Při nehodě dvou aut a motorky u Nové Hospody na Plzeňsku dnes dopoledne utrpělo zranění sedm lidí. Jeden ze zraněných napadl při zákroku záchranáře, uvedla policejní mluvčí Iva Vršecká. Jak později zjistili policisté, muž měl u sebe pytlíčky s krystalickou látkou, pravděpodobně šlo o drogy.

Řidič motocyklu při vjíždění na hlavní silnici nedal přednost osobnímu autu, které jelo od Karlových Varů. Po srážce auto vjelo do protisměru, kde se čelně střetlo s protijedoucím vozem.

Podle mluvčí záchranné služby Andrey Divišové záchranáři od nehody převezli tři mladé ženy se středně těžkými zraněními do fakultní nemocnice v Plzni. Tři lidi s lehkým zraněním ponechali po ošetření na jejich žádost na místě.

"Muže, ročník 1992, jsme transportovali na urgentní příjem fakultní nemocnice v Plzni s lehkým zraněním. Mohu potvrdit, že muž byl na naši posádku agresivní a došlo k fyzickému napadení lékaře," uvedla Divišová.

Případ řidiče motorky, který napadl záchranáře a měl u sebe zřejmě drogy, si převzali kriminalisté z územního odbor Plzeň – venkov. Podle policejní mluvčí Vršecké bude ale možné další úkony provádět, až to umožní jeho zdravotní stav. I on byl mezi zraněnými.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

ISSN: 1213-5003 © Copyright 23.05.2024 ČTK

Reklama

22°C

Dnes je čtvrtek 23. května 2024

Očekáváme v 09:00 19°C

Celá předpověď