Policie šetří napadení v Chomutově, bodná zranění mají dvě osoby

AKTUALIZOVÁNO

Policie šetří incident, při němž dnes před polednem v jednom bytě na sídlišti Březenecká v Chomutově utrpěly bodná zranění dvě osoby. U jedné jsou zranění vážná a u druhé středně vážná. Obě zraněné osoby záchranáři přepravili do nemocnic, jednu z nich letecky. Policie jednu osobu zadržela. ČTK dnes o incidentu informovala regionální mluvčí policie Miroslava Glogovská.

»Krátce před 12.00 jsme přijali oznámení o napadení na chomutovském sídlišti Březenecká. Podle prvotních informací mělo v bytě panelového domu dojít k incidentu, po němž odtud vyběhly ven osoby s bodnými poraněními. Přivolaní zdravotníci dvěma zraněným poskytli první pomoc a poté je transportovali do nemocnice,« uvedla Glogovská.

Mluvčí záchranné služby Prokop Voleník ČTK řekl, že těžce zraněnou osobu přepravili vrtulníkem do ústecké nemocnice. »A jednu osobu se středně vážným zraněním jsme transportovali do chomutovské nemocnice,« dodal.

Poblíž místa incidentu policisté zadrželi i jednu osobu, která skončila v psychiatrické léčebně. »Na místo byl vyslán výjezd kriminalistů, zasahuje tam i několik uniformovaných hlídek. Okolnosti jsou předmětem prověřování,« dodala.

(čtk)

Související články

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy