Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
296263148_gelove_nehty / foto: shutterstock

Máte oblíbenou barvu laku na nehty? Tohle o vás říká

Pokud si lakujete nehty, s největší pravděpodobností se i přes občasný experiment vracíte stále ke stejné barvě. A ta o vás může leccos prozradit.

Červená

Červená je barvou filmových hvězd a celebrit. A proto si ji podvědomě spojujeme s bohatstvím, úspěchem a atraktivitou. Majitelky rudých nehtů bývají sebevědomé a divoké, ale také smyslné, vášnivé a moderní.

Červené nehty
Červené nehty – Zdroj: Shutterstock.com

Růžová

Dáváte přednost romantické růžové? Nejspíš jste v nitru duše jemná, ženská a velmi milá osoba. Růžovou barvu také preferují ženy, které chtějí být vždy perfektně upravené a dbají na svůj vzhled, zároveň ale nechtějí příliš vyčnívat.

Modrá a fialová

Pokud se nejlépe cítíte s modrými nebo fialovými nehty, patříte mezi veselé a pozitivně naladěné osoby. Vynést netradiční barvu chce kus odvahy, která vám rozhodně nechybí. Kolem vás je neustále rušno a živo, ráda riskujete.

Tajemná fialová
Tajemná fialová – Zdroj: Shutterstock.com

Černá

Černé nehty vyjadřují rebelství, přesto jsou jejich majitelky převážně introvertní a citlivé. Jen velmi opatrně se otevíráte ostatním lidem. Dokážete se radovat z maličkostí, každý den je pro vás výjimečný.

Bílá

Naopak bílá je barvou čistoty a upravenosti. Pokud ji na nehtech nosíte nejčastěji, máte ráda ve věcech pořádek a chcete mít vždy o všem přehled. Nesnášíte faleš a přetvářku, víte, co od života chcete a tvrdě si za tím jdete.

Žlutá

Žlutá barva je oblíbená u optimistických žen plných energie. Stejně jako vaše nehty i vaše pouhá přítomnost prozáří den ostatním. Jste spontánní a cílevědomá.

Netradiční žlutá barva na nehtech
Netradiční žlutá barva na nehtech – Zdroj: Shutterstock.com

Oranžová

Oranžové nehty jsou na tom podobně jako žluté, sahají po nich spontánní a temperamentní ženy, které v sobě skrývají notnou dávku kreativity.

Hnědá

Hnědou spojujeme s přírodou a zemí. Nositelky bývají smělé a energické, srší z nich přirozená autorita. Pokud je ale poznáte blíže, zjistíte, že jsou velmi přátelské.

Francie

A co když jste hrdou zastánkyní francouzské manikúry? Nenecháváte se ovlivnit módními trendy, dobře víte, co vám sluší. Jste okouzlující a zastáváte přirozenou krásu.

 

Zdroj:

https://www.lifee.cz/horoskopy/co-o-vas-prozradi-barva-laku-na-nehty-bila-je-symbolem-elegance-a-svezesti-cerna-zase-rebelstvi_208434.html

https://blog.naninails.cz/co-o-vas-prozradi-oblibena-barva-nehtu-ctete/?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiArrCvBhCNARIsAOkAGcXgVzqXyXY_0X_2BtaEPit-2qsx28lxXD0dnZMSh29CqMUby1Vg_0MaAszSEALw_wcB

Máte oblíbenou barvu laku na nehty? Tohle o vás říká

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!