Jsi gauner a zločinec, tak pryč ze země, navrhuje Okamura

12.05.2024 15:22 | Ze sítí

Lídr SPD Tomio Okamura v dnešním videu deklaroval, že chce vyhostit cizince, kteří u nás spáchali úmyslný trestný čin. „Protože dnes - oni si řeknou: Tady si něco odpykáme a pak tady budeme dál žít v České republice. A my to chceme změnit," uvedl Okamura.

Jsi gauner a zločinec, tak pryč ze země, navrhuje Okamura
Foto: archiv
Popisek: Lídr SPD Tomio Okamura na besedě v Praze

„Také vám vadí trestná činnost cizinců v České republice? Hnutí SPD připravilo změnu trestního zákona, aby cizinci, kteří mají v České republice povolení k pobytu a spáchají úmyslný trestný čin, tak aby automaticky byli po odpykání trestu vyhoštěni z území České republiky bez možnosti návratu. Dnes je tomu jinak. Takže přestože tady páchají například trestnou činnost, tak po odpykání trestu mohou nadále pobývat na území České republiky. A to si myslím, že není dobré," zmínil Okamura ve svém videu.

„Ten náš návrh směřuje k tomu, aby to bylo od začátku pro tyto cizince odrazující. Protože dnes je to tak, že oni si řeknou: Tady si něco odpykáme a pak tady budeme dál žít v České republice. A my to chceme změnit," uvedl Okamura a vyzval všechny o komentáře pod svým videem.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

„To jsem si myslel, že to tak funguje. Takže ne? Co to máme za vládu. Prostě jsi gauner a zločinec, tak pryč ze země," rozčílil se v diskuzi jeden z diskutujících.

„Hned vyhostit!!! Proč je máme v kriminále živit z našich daní. Ty mladé Ukrajince, kteří tu vraždili a znásilňovali ihned předat na hranicích jejich policii a okamžitě by byli deportováni do války, myslím, že by to byl spravedlivý trest," dodává další. 

„Okamžitě vyhodit a vůbec sem nepouštět cizince, který se tady tak jako tak neumí chovat!!!!" zmínil další.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Vanda Efnerová

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

koalice

Paní Konečná, dobrý den, musí se vám nechat, že umíte mluvit a máte tah na branku. Chci se ale zeptat na důvod, proč KSČM nekandiduje sama za sebe? Protože nikoho jiného ani podle názvu strany z té vaší koalice neznám. Myslíte, že vám ta spolupráce přinese víc hlasů nebo se jen bojíte kandidovat pod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jana Zwyrtek Hamplová: Volím Jindřicha Rajchla. Je český Viktor Orbán

14:02 Jana Zwyrtek Hamplová: Volím Jindřicha Rajchla. Je český Viktor Orbán

Senátorka a úspěšná právnička Jana Zwyrtek Hamplová podpořila ve videu na sociálních sítích šéfa str…