ODS bude řešit výroky Novotného. ‚Benda mě naprosto nesnáší,‘ reaguje řeporyjský starosta

Vedení ODS bude řešit výroky svého člena a řeporyjského starosty Pavla Novotného. Šéf pražské buňky ODS a poslanec Marek Benda to řekl v televizi CNN Prima News.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Pavel Novotný je starostou pražské městské části Řeporyje

Pavel Novotný je starostou pražské městské části Řeporyje | Foto: Mária Rušinová | Zdroj: Czech News Center / CNC / Profimedia

Pavel Novotný před časem na sociální síti X hanlivě komentoval zdravotní stav herečky Anny Slováčkové, která se léčí s rakovinou. Takové chování je podle Bendy za hranou.

„ODS se ozvala, ještě se o tom určitě budeme bavit. To, co pan Novotný napsal ve vztahu  Aničce Slováčkové, bylo absolutně za čarou. Podle mého názoru překročil některé hranice, které se v politice překračovat nemají,“ řekl Benda v televizní debatě.

Novotný později svůj komentář smazal a omluvil se za něj. „Mě to strašně mrzí, ale co dělá teď Benda, to je čistá politika, nemá to nic společného s Aničkou,“ řekl v neděli pro Radiožurnál a web iROZHLAS.cz.

„Marek Benda mě naprosto nesnáší, dlouhodobě představuje opačné křídlo a nedivil bych se, kdyby byl iniciátorem mého odchodu. Pražská ODS, speciálně on, mě nemají rádi a já nepatřím těm, který by se chtěl spojovat s Andrejem Babišem jednoho dne,“ reagoval Novotný na Bendův komentář.

Opoziční hnutí ANO požaduje odstoupení Novotného ze všech veřejných funkcí.

gut, mav Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme