Špatný styl! Utíká Colby Covington zbaběle před očekávaným zápasem?

Ian Machado Garry a Colby Covington si už několik měsíců vyměňují „názory“ na sociálních sítích, ale jejich očekávaný vzájemný zápas je zatím v nedohlednu. Garry je ovšem tím, kdo je otevřenější výzvě a nadále tlačí Covingtona k zápasu. Podle Garryho se čeká jen na to, až trojnásobný bývalý titulový vyzyvatel podepíše smlouvu.

Procházka reaguje na Hillův nečekaný souboj po tvrdé prohře s Pereirou

Šestatřicetiletý Colby Covington zahájil jejich vzájemnou rivalitu tím, že si vystřelil z Garryho a jeho rodiny, a poté si vyžádal několik podmínek k vzájemnému zápasem. Garry nakonec objektivně absurdním požadavkům nepodlehl a Covington nyní o svém irském protějšku prohlásil, že to s jejich zápasem „nemyslí vážně“. Garry na jeho slova pohotově reagoval.

„Řekl jsem jasně, koho chci,“ prohlásil Garry v rozhovoru pro server Full Send. „Každý zná jeho jméno. Colby, vylez, ať jsi kdekoli. On pořád zdrhá. Bude dál utíkat. Nechce tenhle zápas. Ví, že jsem pro něj stylistický příšerný soupeř. Když se na to podíváte, nikdo mě v UFC neudržel na zemi. Jeho jediným cílem proti mně je pokusit se mě dostat na zem a udržet na zádech. Existuje důvod, proč trénuji v Brazílii s Demianem Maiou a Charlesem Oliveirou v Chute Boxe. To je přesně ta část mé hry, na kterou se těším, až mě někdo předvede.“




Šestadvacetiletý Garry sklízí od svého debutu v profesionálním MMA v únoru 2019 pouze úspěchy. Dostal se také do TOP 10 welterové divize, když vyhrál všech svých sedm zápasů v UFC. Střet s Covingtonem by byl bezesporu jeho největším zápasem po posledním vítězství nad Geoffem Nealem. Navzdory tomu Garrymu určitě nechybí sebedůvěra. 

„Budu s ním házet jak s pytlem. Slibuju vám to. Nepochybuji o tom, že ho zničím. Proto tu smlouvu nepodepíše. Proto s tím zápasem nesouhlasí. Vyhýbá se všem rozhovorům s vedením UFC. Nechce ten zápas.“ 




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *