Jeden z prvních větších updatů Manor Lords řeší daně, obchodování i optimalizaci
zdroj: Slavic Magic

Jeden z prvních větších updatů Manor Lords řeší daně, obchodování i optimalizaci

13. 5. 2024 9:30 | Novinky | autor: Adam Homola |

V první velké aktualizaci, která je nyní k dispozici pro beta testování, představil tvůrce povedené středověké strategie Manor Lords řadu změn, včetně nových daňových systémů, rozšířených možností obchodování a různých optimalizací hry zaměřených na zlepšení zážitku hráčů.

Vývojář Greg Styczeń nastínil klíčové prvky aktualizace a obecně vzato slíbil dynamičtější a poutavější hratelnost. Díky novému patchi budete moct obchodovat ve vlastních regionech bez nutnosti používat barterové nebo balíčkové stanice a využívat obchodní stanoviště, která dynamicky zobrazují nejnižší dostupné ceny.

Zavádí také „roční královskou daň“, která se vybírá od každého obyvatele a jednou ročně naráz ubyde z pokladny, což může být pro hráče s neefektivním nastavením ekonomiky solidní výzvou.

Dále aktualizace řeší drobná vizuální vylepšení, jako jsou animace pro přenášení mrtvol či rozhraní pro náhled 30denních období smutku, která ovlivňují produktivitu. Tyto změny jsou součástí širšího úsilí o řešení dříve nahlášených problémů, jako je nevyzpytatelné chování zvířat, neefektivní správa zdrojů a občasné pády hry.

Vtipné je, že patch chce omezit příliš vysokou spotřebu piva mezi obyvateli a dodat hře nádech realismu. Mezi další technická vylepšení patří oprava přetížení obchodní pošty, neefektivních pil a problémů s optimalizací u velkých měst.

Aktualizace je zatím pouze v betaverzi, tudíž pokud na ni nechcete čekat, musíte na Steamu do vlastností hry a tam si betu nastavit. Kompletní seznam všech změn najdete taktéž na Steamu.

Nejnovější články