Kobo vydává nový firmware pro elektronické čtečky Colour

Společnost Kobo právě vydala novou aktualizaci softwaru pro své tři nejnovější a barevné čtečky elektronických knih: Clara Colour, Libra Colour a Clara BW. Tyto čtečky jsou známé svým výkonem a dostupnou cenou.

O nových aktualizacích toho zatím není mnoho známo, společnost Kobo pouze uvedla, že zlepší stabilitu a opraví chyby. Je sice fajn, že se nejnovější generace čteček dočkala vylepšení, ale ostatní modely Kobo nedostaly aktualizaci již delší dobu. To po jejich uzivatele a celkově pro klienty Kobo nemusí vyznít jako vstřícný signál.

Pokud jste majiteli colour čteček a nemůžete se dočkat, až si stáhnete nejnovější aktualizaci, pak vězte, že společnost Kobo ji začne uživatelům zpřístupňovat již nyní, a všichni by ji měli mít k dispozici během několika následujících dnů. Aktualizace čtečky je snadná – stačí stisknout tlačítko synchronizace a zkontrolovat, zda jsou k dispozici nové aktualizace.

Pro ty, kteří jsou trochu odvaznější a chtějí vic, navštivte webové stránky, kde jsou k dispozici všechny nejnovější opravy firmwaru. Stačí zde kliknout na váš model, stáhnout soubor do počítače (PC nebo Mac), připojit čtečku k počítači pomocí kabelu USB-C a zkopírovat soubor do kořenového adresáře čtečky. Poté restartujte čtečku, abyste si nové funkce a vylepšení mohli naplno vychutnat.

👉 Odebírejte náš RSS kanál. Jsme na X (Twitteru) i Facebooku.

Přidejte své zkušenosti do diskuze jako první!

Diskuze a zkušenosti

GeekLife.cz
Logo