Prožijte den i noc ve Volmanově vile

0

Volmanova vila ukrytá v náručí přírody a s výhledem na hvězdnou oblohu otevírá brány druhého ročníku úspěšného letního eventu. Spaní pod hvězdami nabídne v polovině srpna (15.-16.8. a 17.-18. 2024) neopakovatelný zážitek všem fanouškům moderní architektury, jógy a ambientní hudby.

Loňský první ročník Spaní pod hvězdami zanechal hluboký dojem ve všech účastnících. „Bylo to magické setkání, které chceme zažít znovu,“ uvádí Karolína Kabelka Wernerová z KW Creative a doplňuje: „Jsme kreativní duše a rády kombinujeme vše, co máme rády. Spaní pod hvězdami je naše srdcovka, akce, která propojí architekturu, jógu, hudbu a skvělé jídlo. Vše, bez čeho samy nemůžeme žít.“

Právě proto se spolu se Zuzanou Kadlečkovou, kurátorkou Volmanovy vily, domluvily na pokračování.Den a noc ve vile je mimořádnou událostí. Interiér, který je běžně prezentovaný návštěvníkům jako výstavní expozice, se promění ve Vaše skutečné bydlení. Růžovou vanu, která na fotografiích obletěla několikrát svět, můžete na vlastní kůži vyzkoušet,“ popisuje výjimečnost akce Zuzana.

Hned po příjezdu na místo váš pohled zachytí elegantní linie vily, které se vyjímají uprostřed zeleně a harmonicky doplňují okolní krajinu. Unikátnost tohoto místa se projevuje nejen v architektuře, ale i propojením interiérů plynule přecházejí v exteriéry. Každý krok a pohled nabízí nový úhel, nový výhled a novou inspiraci. Nenechte si ujít příležitost procházet se po rozlehlém parku, naslouchat přírodě a spojit se s ní. Sledujte slunce, jak mění barvu oblohy a pozorujte noční oblohu plnou hvězd.

První paprsky slunce. Zvuk šumění listí. Svěží vůně letního rána. Umění se zastavit a být tady a teď. O tom všem bude ranní jógová lekce s Adélou Porubskou z Yoga Movement. „Pokud po probuzení vedou vaše kroky na jógamatku navnímat první paprsky slunce, nazvala bych to ideálním ránem,“ říká Adéla Porubská, která povede ranní lekci speciálně připravenou pro Volmanovu vilu. Hudbu a její sílu přiblíží Pierre Urban, DJ, který je známý svou schopností přetvářet prostor a čas prostřednictvím svých živých hudebních setů.

 

 

Předchozí článekBarefoot obuv Xero Shoes
Další článekDesignér Jan Plecháč představil cenu pro vítěze jubilejního ročníku prestižní barmanské soutěže Diageo Reserve World Class
Zakladatel Two Gentlemen, nadšenec do pánské módy, moderních technologií, designu, marketingu, retailu a podnikání. Má rád štěňátka.