Neděle 9. června 2024, svátek má Stanislava
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Soud Hanychové a Prachaře: Agáta nedorazila, Jakub vtipkoval i zuřil! Řešily se alimenty

    Před soud se znovu vrátil spor exmanželů Agáty Hanychové (39) a Jakuba Prachaře (40) ohledně výchovy jejich společné dcery Mii. Bývalá modelka k soudu tentokrát nedorazila a poslala pouze svou právničku. Jakub přišel celý v černém a v doprovodu obhájce. Zpočátku působil v dobré náladě, pak ho ale smích přešel!

    V úterý ráno začal Obvodní soud pro Prahu 6 znovu projednávat dlouhodobý spor mezi Agátou Hanychovou a Jakubem Prachařem. Ti dva se ve stejné soudní síni střetli tváří v tvář v únoru, kdy se podle informací Expresu řešilo nové přerozdělení střídavé péče.

    Tentokrát dorazil pouze Jakub. Za Agátu přišla její právnička. Z oficiálního dokumentu, který visel na nástěnce před soudní síní, vyplývá, čeho se jednání primárně týkalo. Není tajemstvím, že Prachař je už dlouhou dobu rázně proti tomu, aby jeho exmanželka sdílela fotky a videa s jejich společnou dcerou Miou.

    „Otec svým návrhem brojí proti tomu, aby matka zveřejňovala fotografie a videa jejich nezletilé dcery na sociálních sítích, využívala nezletilou k propagaci služeb a produktů a vtahovala ji do mediálního světa a svých veřejných výstupů,“ píše se v usnesení.

    Prachař z počátku působil v dobré náladě. Těsně před začátkem soudního líčení se posilnil kávou v bufetu. Zhruba po 20 minutách v soudní síni vyšli všichni zúčastnění na chodbu, kde probíhala velmi horlivá diskuze.

    Jakub Prachař se před jednáním soudu zašel občerstvit.

    Napětí před soudem. Jakub Prachař k soudu v doprovodu svého advokáta.

    Nejvíce plamenný projev měl Prachař. Z jeho slov bylo patrné, že se mu nezamlouvá údajný Agátin požadavek na zvýšení alimentů. „To jsou fakt nesmysly, já budu posílat 25 tisíc...“ zuřil na chodbě Jakub, který v jednu chvíli také okřikl fotografy, aby ho už před síní nefotili.

    Prachař nechce, aby modelka a influencerka Hanychová jejich dceru ukazovala na sociálních sítích.

    Po krátké diskuzi na chodbě se všichni zúčastnění vrátili do soudní síně, kde pokračovalo jednání za zavřenými dveřmi. Jakubovi se mezitím vrátila dobrá nálada a měl náladu na vtípky.

    Když právnička Hanychové měla problém se svými podpatky, Prachař před přítomnými novináři zahlásil: „Nemůžu vám pomáhat, to by byl střet zájmu.“

    Co se týče Hanychové, ta vede podobný spor také se svým bývalým přítelem Jaromírem Soukupem, který si stejně jako Prachař nepřeje, aby Agáta sdílela fotky jejich dcery. Podle našich informací bude soud řešit spor Hanychové a Soukupa tento týden a podle všeho padá Agátina a Jaromírova nová dohoda, protože bývalý partneři jsou opět na nože.

    Fotogalerie