Logistický Summit 2024 – Spouštíme registrace!

Asociace pro inovace v logistice (APIL) dnes zahajuje registraci na první veřejný Logistický Summit APIL 2024. Tato jedinečná konference se uskuteční ve dnech 31. října a 1. listopadu 2024 v Stages Hotelu v Praze. Dvoudenní Logistický Summit se bude konat pod záštitou Českého institutu informatiky, robotiky a kybernetiky (CIIRC) Českého vysokého učení technického v Praze (ČVUT) a Asociace pro inovace v logistice (APIL). Po několika ročnících za uzavřenými dveřmi asociace, letos nabídne poprvé i veřejnosti bohatý program plný reálných případových studií, panelových diskuzí s odborníky nejen v intralogistice, ale také s odborníky na financování rozsáhlých projektů pomocí dotačních výzev a nahlédnutí do robotického vývoje ČVÚT.

apil summit

Program konference zahrnuje:

  • Přednášky členů APIL, kteří se podělí o své rozsáhlé zkušenosti v implementacích nejnovějších logistických technologií
  • Panelové diskuze s experty, kteří se zabývají aktuálními výzvami a příležitostmi v logistice, včetně automatizace a robotizace
  • Odborná panelová diskuze o aktuálních dotačních výzvách na automatizaci a poradenství
  • Networkingový zábavný večer
  • Podcast live – Kruté sklady
  • 2. den – návštěvy realizovaných projektů a výzkumného centra

Registrace je spuštěná od 15. května 2024, na webových stránkách konference logistickysummit.cz.

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a zajistěte si své místo na logistické události roku. Těšíme se na vaši účast na Logistickém Summitu 2024 a věříme, že společně přispějeme k dalšímu rozvoji a inovacím v oblasti logistiky.

APIL tým summit

O Asociaci pro inovace v logistice APIL
Asociace pro inovace v logistice (APIL) je organizací zaměřenou na podporu a propagaci inovací v logistickém a skladovém odvětví. Jejím hlavním cílem je šířit informace o logistice, nabízet inovativní řešení a poskytovat odbornou pomoc při řešení logistických problémů. Asociace také slouží jako platforma pro komunikaci s odborníky z různých oblastí logistiky a spolupracuje s logistickými asociacemi a organizacemi v České republice i v zahraničí. Jejími členy jsou významné obchodní firmy s vlastními logistickými areály, výrobní společnosti, fulfillmentové firmy a další poskytovatelé logistických služeb.

Zdroj zprávy: APIL
apil logo