Podlahy Praha

Vinylové podlahy se stávají stále populárnější volbou pro renovace interiérů jak v domácnostech, tak v komerčních prostorech. Jejich rostoucí obliba je způsobena řadou výhod, které nabízejí, ať už jde o estetický vzhled, odolnost nebo snadnou údržbu. Jejich popularita je patrná i ve výběru klientů společnosti Podlahy Praha, která nabízí široký sortiment tohoto materiálu. Podívejme se podrobněji na některé z hlavních výhod vinylových podlah.

Vinylové podlahy

1. Rozmanitost designů

Jednou z nejvýraznějších výhod vinylových podlah je jejich široká škála designů. Na výběr jsou v naší firmě Podlahy Praha věrné imitace dřeva, kamene či dalších přírodních materiálů. Samozřejmostí je i výběr různých barev a odstínů. Můžete tedy dosáhnout přírodního vzhledu podlahy bez toho, abyste museli investovat do dřevěných podlah. Všechny typy vinylových podlah si můžete prohlédnout ve vzorkové prodejně na Praze 7 v Holešovicích.

2. Odolnost vůči vnějším vlivům

Vinylové podlahy jsou známé svou odolností vůči poškrábáním a opotřebení. Je to ideální volba pro místnosti s vysokou frekvencí používání. Jsou vhodné do domácností i komerčních prostor. Vinylové podlahy jsou odolné proti poškrábání, proto mohou být v bytech, kde se nacházejí domácí mazlíčci. Díky své odolnosti si můžete být jisti, že vaše podlahy vydrží dlouhé roky bez potřeby výměny nebo oprav.

Linoleum

3. Snadná pokládka

Vinylové podlahy se dají instalovat rychle a efektivně. Dílce se kladou v těsné blízkosti u sebe, aby nevznikaly spáry. Je také možné kombinovat několik různých dekorů. Pro kvalitní pokládku je potřeba rovný a suchý podklad. Pásy a čtverce podlahy se pak lepí speciálním lepidlem. Vinylovou podlahu je po pár hodinách možné začít ihned používat.

Možností je využít také tzv. klikové podlahy, které nabízejí možnost pokládky bez lepení. Ať už si vyberete jakýkoliv typ, odborníci z Podlahy Prahy pro vás pokládku zajistí. Další výhodou je, že při mechanickém poškození je možné vyměnit pouze jeden konkrétní díl a nemusí se předělávat celá krytina v pokoji.

4. Komfort a tlumení zvuku

Vinylové podlahy jsou měkké a příjemné na chůzi bosýma nohama. Poskytují také tepelnou izolaci, což ještě zvyšuje pohodlí v domě. Moderní vinylové podlahy nabízí efektivní zvukovou izolaci tlumící hluk kroků a eliminuje další zvuky. To ocení zvláště obyvatelé bytových domů či větší rodiny.

Dřevěné podlahy

5. Snadná údržba

Vinylové podlahy jsou velmi snadno udržovatelné. Nejlepší prevencí jsou rohožky před hlavním vchodem, které zachytí většinu nečistot z venkovního prostředí. Tak se do bytu nedostanou kamínky a další nečistoty. Dále je možné na vinylové podlahy použít speciální prostředky určené na tento typ povrchu. Takové čističe lze koupit běžně v drogeriích. I když jsou vinylové podlahy odolné, doporučují se plstěné chrániče nábytku, aby nedocházelo ke zbytečnému tření.

Samozřejmě je ideální pravidelný úklid – vysávání či zametání, otření podlahy hadrem či mopem. Díky odolné povrchové vrstvě odolávají vinylové podlahy skvrnám a nečistotám a vyžadují minimální úsilí při jejich čištění.

6. Cenová dostupnost

Pokud hledáte podlahovou krytinu šetrnou k vaší peněžence, tak je vinylová podlaha ta správná volba. Tento materiál je cenově dostupný a zároveň kvalitní. Podlaha vám vydrží mnoho let. Pokud tedy máte omezenější rozpočet, vinylová podlaha je pro vás to správné řešení.

Vinylové podlahy – proč s firmou Podlahy Praha

  • Jsme zavedená česká firma s týmem profesionálů, kteří jsou vám připraveni pomoci.
  • Potřebujete si produkty osahat a vidět na vlastní oči? Přijďte do naší pražské vzorkové prodejny v ulici Komunardů 38.
  • Kromě vinylových podlah máme na výběr z mnoha materiálů. Naši klienti často poptávají linoleum či a oblíbená je i dřevěná podlaha.
  • Ke každému zákazníkovi i zakázce přistupujeme individuálně.
  • Kromě pokládky nových podlah se věnujeme také renovaci a opravám původních podlah.
Předchozí článekLepicí pásky a jejich široké spektrum použití.
Další článekUsnadněte si podnikání s virtuálním sídlem