Nejstarší dcera Bruce Willise konečně odtajnila nečekané podrobnosti ohledně jeho zdravotního stavu

Fotografie: Depositphotos

Oblíbenému herci byla v roce 2022 diagnostikovaná afázie. Kvůli vážné nemoci se musel stáhnout do ústraní. Jeho dcera nyní řekla, jak se mu daří.

Bruce Willis je od roku 2022 odkázán na péči svých nejbližších. Kvůli postupující demenci trpí řadou příznaků, které jej omezují v běžném životě. Je však obklopen milující rodinou, jež se s fanoušky pravidelně dělí o střípky z jejich života. Naposledy o zdravotním stavu svého otce promluvila jeho nejstarší dcera.

Znát diagnózu bylo pro rodinu úlevou

„Od té doby, co jsme na jaře 2022 oznámili Bruceovu diagnózu afázie, Bruceův stav pokročil a nyní máme konkrétnější diagnózu: frontotemporální demenci (známou jako FTD). Bohužel problémy s komunikací jsou jen jedním z příznaků nemoci, které Bruce čelí. I když je to bolestivé, je úlevou mít konečně jasnou diagnózu,“ cituje manželku herce Emmu Hemingovou deník ABCNews.

O zdravotním stavu a tom, jak celou situaci rodina prožívá, se teď rozpovídala i Willisova nejstarší dcera Rumer na premiéře svého filmu. „Má se skvěle, cítí se dobře. Díky této zkušenosti jsem si uvědomila, jak moc lidé mého otce milují, a byl to neuvěřitelný pocit,“ řekla Rumer podle deníku Twice novinářům. Rovněž vysvětlila, proč si myslí, že je dobré, aby jejich rodina byla otevřená směrem k veřejnosti.

Blízcí přátelé Michaela Schumachera prolomili hradbu mlčení. Takový vývoj nikdo nečekal

Herec je obklopen láskyplnou péčí svých žen

„Myslím, že pokud existuje nějaký způsob, jak sdílení našich zkušeností může dát naději a útěchu někomu jinému, kdo prochází stejnou věcí, znamená to pro mě všechno,“ dodala. Fanoušci tak mají šanci často vidět alespoň útržky ze života oblíbeného herce. A že je obklopen mořem lásky, je zcela zřejmé. Kromě současné manželky ho velmi podporuje i jeho bývalá žena Demi Moore.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Bruce Willis (@brucewillisbw)

S tou má tři dospělé dcery a loni také do rodiny přibylo jeho první vnoučátko. Malá Louetta, kterou porodila právě nejstarší dcera Rumer. Herec má rovněž dvě malé dcery se současnou manželkou, a tak se mu v těžkých chvílích dostává skutečně láskyplné péče. Na SvětěKreativity už jsme psali, jak o něj rodina nepřetržitě pečuje, protože Bruce Willis čelí zhoršujícímu se stavu.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*