Robert Fico, náš hrdina. Atentát

vyvadil ilustrace
15.5.2024 16:15
.Jsem v zásadě starší, ovšem stále mladší než například progresivistický Biden.

Ideologická nenávist, kterou jsem kdysi spojoval s minulým režimem jako režimem tzv. nedemokratickým, je dnes spojena s režimem stejně tak totalitním, jako je progresivismus Bidena a progresivismus, který zaznívá z úst netolentantního, fanatického, - ano dnes jen v podstatě fašistického představitele slovenské opozice.

Za mlada jsem měl liberálně – sociální představy a chtěl jsem je i vtělit do svých po projekcí.

Ovšem bidenovské vidění světa počínaje totální tzv. uhlíkově neutrální restrukturalizací ekonomiky, která nemá šanci bohudík jako celku uspět, jeho fanatická podpora LBGTˇ komunitám, která bohudík naráží na odpor amerických republikánů, mně liberály, kteří věřili v rozum, dnes zcela odpudila.

Ovšem naprosto nejnebezpečnější je jeho plán války, proti Rusku, který nemůže skončit porážkou Ruska, jak by si progresivisté přáli, ale porazí a rozumně Západ i jeho samotného

Jsou nejnebezpečnější politickým uskupením v každé společnosti.

Doufám, že nejrealističtější živoucí stále aktivní politik Československa, opakuji stále aktivní politik Československa (mým předsedou vlády je mnohokrát více než Petr Fiala, který nosil tašku potomkovi následníka trůnu a představiteli Sudenten-landmanschaftu.

Roberte, přežijte to. Československo k němuž patříte Vás potřebuje.

 

 

 

jiri-vyvadil
Vědět, co v politice nastane, mě baví...

Komentáře

Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.