Neděle, 2 června, 2024

V soutěži Kanceláře roku bude usilovat o ocenění rekordní počet realizací

Letošní již osmý ročník prestižní architektonické soutěže Kanceláře roku se těší velkému zájmu soutěžích. Přihlásilo se rekordních 88 kancelářských realizací ze všech koutů České republiky. Ty budou usilovat o získání ocenění v celkem deseti kategoriích. Jejich vítězové budou vyhlášeni 30. května 2024 v rámci slavnostního galavečera v Paláci Žofín v Praze. 

Odborná porota soutěže tvořená z předních odborníků kancelářského byznysu, kterými jsou Radek Procházka z Prochazka & Partners, Petr Zahálka z ProInterier, Jiří Zavadil z Vitra a Jaroslav Vendl ze SilentLab, tak i z architektů v čele se světově uznávanou Evou Le Peutrec a předsedou Obce architektů, Olegem Hamanem, bude rozhodovat v těchto kategoriích:

  • Velké kanceláře roku 
  • Regionální kanceláře roku
  • Hybridní kanceláře roku
  • Start-up kanceláře roku
  • Malé kanceláře roku
  • IT kanceláře roku
  • Inovativní kanceláře roku
  • Hub & Co-working kanceláře roku
  • Employee Friendly kanceláře roku
  • Cena poroty

„Velice mě těší nebývalý zájem firem získat některé z ocenění v rámci soutěže Kanceláře roku. Je vidět, jak je stále důležitější je pro ně kvalita a design prostředí pro práci zaměstnanců.  V dnešní době je stále více klíčové, aby firmy vytvářely prostředí, které nejen podporuje produktivitu, ale také přilákává nové a udržuje stávající talenty,“ říká Radek Procházka, předseda poroty Kanceláře roku a Managing Partner společnosti Prochazka & Partners, a dodává: „Věřím, že v rámci tohoto rekordního ročníku soutěže uvidíme skutečně to nejlepší z tuzemského kancelářského sektoru.“ 

Soutěž Kanceláře roku by se nemohla konat bez podpory partnerů, jimiž jsou Casua, eTruhlárna, Interface, Lockers, Nespresso Professional, Obec architektů, ProInterier, SilentLab či Vitra.

Fotografie vítězných firem z minulého ročníku 2022

O soutěži Kanceláře roku

Soutěž Kanceláře roku vznikla v roce 2016 a nyní probíhá již její 8. ročník. Odborná porota hodnotí interiéry z hlediska výjimečnosti a designu prostor, inovace (technologické, materiálové, praktické), atmosféry prostředí, a především kvality pracovního prostředí. Napříč všemi kategoriemi oceňuje atraktivitu pracovního prostředí a nakolik je kancelář příjemným místem k bytí, což nabývá na významu hlavně vzhledem k tomu, jak velkou část svého času většina z nás tráví v kanceláři. 

Zdroj: TZ Prochazka & Partners, Kancelář roku

Foto: Vítězové minulého ročníku soutěže 2022, kancelareroku.cz

RELATED ARTICLES