Reklama:
AKCE 2+1 ZDARMA:
Black Dragon Ultra Stim Pre-workout
Extrémní stimulace & maximální soustředění. Více zde.

Tipovací soutěž
- New York Pro 2024

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Ostatní

Letošní ročník profesionální soutěže v bodybuildingu New York Pro dlouho dopředu sliboval nabídnout bitvu řady kvalitních závodníků a také proto jsme se s touto tradiční událostí rozhodli spojit druhé kolo naší tipovací soutěže. Vaším úkolem v něm bude správně určit, jak se na New York Pro 2024 borci z královské kulturistiky mužů open srovnají do první šestice a jak si jejich kolegové z kategorie do 212 liber rozdělí první čtyři příčky. Zároveň budete sázet i na přesný výsledek Milana Šádka a Josefa Květoně, díky čemuž můžete v tipovačce získat až čtyři body navíc!

Váš tip se stane platným, pouze pokud bude kompletní, tzn. žádná kolonka nesmí zůstat nevyplněná a žádné jméno se ve Vašem tiketu nesmí opakovat. Jaká jména do formuláře na konci článku uvedete, si dobře promyslete. Vaším případným úspěchem v této tipovačce můžete získat nejenom nadílku suplementů z produkce společnosti PROM-IN, ale můžete jím také položit dobrý základ pro to, jak si v seriálu tipovacích soutěží povedete v průběžném pořadí. Z něj v závěru roku vzejde ještě deset z Vás, které odměníme dalšími cenami. V dílčích tipovačkách, tak jako v této spjaté s New York Pro, cenu získají vždy tři nejlepší tipéři. Úplná pravidla tipovacích soutěží najdete rozepsaná zde.

Ceny do tipovací soutěže na výsledky New York Pro 2024
v celkové hodnotě 7.000 Kč věnovala společnost PROM-IN!

Vítěz tipovací soutěže tentokrát získá:

Druhý v pořadí získá:

Třetí v pořadí získá:

Intra Fuel je efektivním řešením pro super intenzivní silový trénink a nepostradatelnou výbavou pro vytrvalostního atleta. Jedná se o směs elektrolytů, aminokyselin a polyfenolů, které Vám umožní trénovat po delší dobu bez poklesu výkonu. Použitá kombinace minerálů obsahuje elektrolyty v přesném poměru, jakým se tyto minerály vytrácejí z organismu pocením při fyzické aktivitě. Nikdy nebylo snazší udržovat optimální rovnováhu minerálů ve vašem těle. S Intra Fuel můžete efektivně doplnit ztracené elektrolyty, což vám pomůže při tréninku udržet maximální energetickou úroveň. S Intra Fuel zároveň získáte směs aminokyselin, jejichž základ tvoří BCAA. Pouze BCAA disponují jedinečnou chemickou strukturou, která je zvláště vhodná pro aktivní fázi tréninku. Celý komplex je obohacen o citrulin malát a betain, což poskytuje ještě větší podporu výkonu a pomáhá oddálit únavu. Pečlivě vyvážená formulace vychází z nejnovějších vědeckých poznatků. Intra Fuel dále obsahuje sacharidy výhradně ve formě Cluster Dextrin®. Tato forma sacharidů je klíčem k okamžitému dodání energie pro vaše svaly. Cluster Dextrin® nezatěžuje váš trávicí systém a současně zajistí optimální absorpci obsažených aminokyselin a elektrolytů. Díky tomu nezaznamenáte v průběhu tréninku absolutně žádný pokles výkonu. Finální specialitou je směs polyfenolů a protizánětlivých složek, včetně vysoce kvalitního extraktu z granátového jablka standardizovaného na 40% obsah kyseliny elagové. Polyfenoly z granátového jablka hrají klíčovou roli v optimálním fungování cév, což významně přispívá k prokrvení svalů během fyzické aktivity. Tato vyspělá látka v kombinaci s ostatními synergicky působícími složkami poskytuje optimální podporu pro výkonnost a celkové zdraví.

Glucose Control snižuje oxidativní stres, když obsažená kyselina alfa lipoová a extrakt z hroznových jader, který je bohatým zdrojem polyfenolů, efektivně pomáhají bojovat proti oxidačnímu stresu. Produkt také snižuje chuť na sladké díky efektivní kombinaci složek, které pozitivně ovlivňují hladinu krevní glukózy, a dochází tak k redukci nezvladatelných chutí na sladké. Glucose Control zároveň podporuje trávení. Vysoce kvalitní extrakt berberinu, který je základní složkou přípravku, je známý svým pozitivním vlivem na trávení. Účinné složky přípravku vykazují jednoznačně pozitivní vliv na hladinu krevního cukru a tím pomáhají předcházet mnoha civilizačním onemocněním.

Nitrox Pump představuje inovovanou verzi původního produktu Nitrox Pump z roku 2014. U tohoto produktu cenili uživatelé především rychlý nástup napumpování. Toho bylo docíleno kombinací L-citrulinu malátu a L-argininu alfa-ketoglutarátu. Tuto osvědčenou kombinaci výrobce zachoval, ale aby navíc dosáhl nejen velmi rychlého nástupu účinku a současně zajistil extrémní napumpování po delší dobu, navýšil množství L-citrulinu malátu na plných 6000 mg. Současně mix doplňují polyfenoly z Vitis vinifera a extrakt z červené řepy, které ještě prodlouží a zkvalitní napumpování.

Serious PRE představuje kombinaci ingrediencí užívaných před tréninkem. Je vhodný pro sportovce při zvýšené fyzické zátěži. Bez kofeinu. Více se o tomto produktu dočtete zde.

Progressive Pre představuje kombinaci ingrediencí užívaných před tréninkem. Dávky všech složek jsou nastaveny na optimální množství i pro profesionální sportovce, pro kondiční bohatě postačí poloviční dávkování. Každá dávka nabídne od každé ze 14 složek opravdu funkční množství. Obsahuje kofein v rozumném poměru k ostatním složkám.

Šejkr PROM-IN je praktický šejkr s dobře těsnícím uzávěrem. Díky kvalitně vyřešenému uzavírání obsah neprotéká. Uzávěr je šroubovací. Nápisy a loga PROM-IN. Nádoba je transparentní (mat), v oblasti rysek je čirá, průhledná (hladká). Rysky na odměření jsou v ml/oz, na poslední je značka 600 ml. Šejkr obsahuje mřížku pro lepší rozmíchání nápoje.

Držíme Vám palce při tipování. Budete-li mezi prvními třemi, máte doma pěknou výhru!


Tipovací soutěž - New York Pro 2024
Jméno:
E-mail:
Tučně uvedené položky jsou povinné.
Na 1. místě v kategorii open se umístí:
Na 2. místě v kategorii open se umístí:
Na 3. místě v kategorii open se umístí:
Na 4. místě v kategorii open se umístí:
Na 5. místě v kategorii open se umístí:
Na 6. místě v kategorii open se umístí:
Na 1. místě v kategorii do 212 liber se umístí:
Na 2. místě v kategorii do 212 liber se umístí:
Na 3. místě v kategorii do 212 liber se umístí:
Na 4. místě v kategorii do 212 liber se umístí:
Josef Květoň se v kategorii open umístí na:
Milan Šádek se v kategorii open umístí na:
Hlasování již bylo ukončeno.
Podmínky soutěže: soutěž začíná 15. 05. 2024 v 22:00 a končí 18. 05. 2024 v 02:00. Účastí v soutěži vyjadřujete souhlas s Všeobecnými pravidly soutěží.




Související články:

Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:
Víte, že...
...poslední objednávka v obchodě
Ronnie.cz byla před 54 sekundami?



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie