Apple představí svůj skládací telefon v roce 2026

Apple
Autor: Lukas Gehrer / Zdroj: Pixabay

Na internet nedávno unikl plán, který nám prozradil plány Applu, a to až do roku 2027. Sice nemáme žádné potvrzení o těchto plánech prostřednictvím úniků nebo samotné společnosti, ale i přesto jsou tam pěkně zajímavé informace, o kterých si uživatel bude přát, aby byly pravdivé.

Podle úniku dostanou všechny iPhony 16 vylepšenou 8GB RAM, což v současnosti má jenom model Pro a Pro Max. V nové řadě dokonce může dostat 5x optický zoom i model Pro, zatímco letos jej má pouze model Pro Max. To by znamenalo, že by se Apple vyrovnal svým konkurentům i v rámci levnějších modelů. Další novinky se opět týkají modelu Pro, který může dostat větší až 6,3palcový displej, zatímco Pro Max až 6,9palcový displej.

Příští rok Apple vydá nový a „levný“ telefon v podobě iPhone SE 4. Tento cenově dostupný iPhone bude vybaven 6,1palcovým displejem a 48Mpx zadním fotoaparátem, který má být o dost lepší než měl jeho předchůdce. iPhone 17 Pro má zase dostat trojitý modul fotoaparátu a 48Mpx selfie kamerku s optickou stabilizací obrazu pro ostřejší fotografie a videa za všech okolností.

Apple v roce 2026 udeří

V roce 2026 americký technologický gigant představí dlouho očekávaný skládací iPhone. Zařízení bude disponovat 6palcovou klasickou obrazovkou a 8palcovou obrazovkou po rozložení pro pohlcující zážitek. Navíc se uvádí, že by tento model mohl podporovat technologii LLW DRAM s nízkou latencí a nízkou spotřebou pro optimální výkon.

Řada iPhone 18 by mohla být vůbec první řadou, která bude mít Face ID pod displejem. Dokonce i iPady zažijí nějaké to oživení v podobě 10,9palcového OLED displeje s bohatšími barvami. Menší iPad Mini by zas mohl získat nový 8,4palcový OLED displej.

Z úniku ještě víme, že Apple zkoumá možnosti skládacího iPadu, ale ten by se měl na trhu objevit nejdříve po roce 2027, takže na ten je času dost.

Autor: Adam Vilkus

Zdroj: gizmochina.com, techradar.com

Průměrné hodnocení 5 / 5. Počet hodnocení: 1

Zatím nehodnoceno.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *