Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Peclová
16. května 2024 11:40
Čas čtení 0:31

Propustili policistu, který opilý napadl dívku v Praze. Výsluhy nedostane

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Propustili policistu, který opilý napadl dívku v Praze. Výsluhy nedostane
Zdroj: Policie ČR

Policista, který v opilosti napadl dívku před klubem, byl propuštěn ze služebního poměru. Jeho spolupachatelku zprostili výkonu služby.

Incident proběhl v únoru na pražském Smíchově. Napadené dívce strážníci zlomili nohu, podle svědků zaútočili na celkem sedm lidí. Dva policisté, muž a žena, byli trestně stíháni. Muž byl kromě výtržnictví obviněn i z ublížení na zdraví. Útočili opilí, muži naměřili přes dvě a půl promile, ženě přes jedno a půl.

16. května 2024 7:15 Čas čtení 1:04 Kouření, domácí mazlíčci i návštěvy. Podívej se, co ti majitel*ka bytu nesmí zakázat Kouření, domácí mazlíčci i návštěvy. Podívej se, co ti majitel*ka bytu nesmí zakázat

„Propuštění proběhlo z důvodu porušení služebního slibu pro zavrženíhodné jednání, které má znaky trestného činu. Jelikož byl policista propuštěn, nemá nárok na výsluhu,“ uvedla Policie ČR na platformě X.

Napadená dívka musela kvůli zranění na operaci a léčení trvalo déle než šest týdnů. Policista byl ze služebního poměru propuštěn, policistka byla zproštěna výkonu služby.

Domů
Sdílet
Diskuse