Láska JLo a Bena Afflecka nekončí happy endem. Po necelých dvou letech se mají rozvádět. Herec už se údajně odstěhoval ze společného domu

Ben Affleck a Jennifer Lopezová
Ben Affleck a Jennifer Lopezová
Foto: Profimedia
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 16. 5. 2024

Zvěsti o tom, že zpěvačka Jennifer Lopezová a herec Ben Affleck prožívají manželskou krizi, nabírají na síle. Podle zahraničních médií se pár neukázal společně na veřejnosti od konce března. Lopezová byla navíc před pár dny viděna, jak obhlíží v Beverly Hills nový dům. Ze společného sídla, které s manželem hledali dva roky, se údajně slavný herec už odstěhoval. Podle zdroje magazínu In Touch budou muset luxusní vilu prodat, jelikož se mezi nimi schyluje k rozvodu.

V září 2021 vyšlo najevo, že se ikonická popová hvězda přezdívaná JLo a hollywoodský herec Ben Affleck k sobě vrátili po sedmnácti letech. Láska mezi nimi byla stále natolik intenzivní, že se partneři v červenci 2022 vzali. Ani ne dva roky od svatby ale kolují zvěsti o tom, že manželství hvězdného páru je v troskách.

Magazín In Touch ve středu přišel se šokujícím odhalením. Zdroj z blízkého okolí manželů uvedl, že "pár prostě nemohl fungovat" a že se schyluje k rozvodu. Podle zdroje se Affleck dokonce už odstěhoval ze společného domu v Beverly Hills, který manželé objevili až po dvou letech hledání.

Do sídla za více než miliardu korun se rodina nastěhovala teprve loni na jaře. Manželé ho pořídili »v akci« za »pouhých« 60 milionů dolarů. V úterý ale byla zpěvačka a herečka viděna, jak chodí po prohlídkách dalších domů. Podle zdroje magazínu budou muset manželé dům prodat a každý se nastěhovat do nového. Zatímco Ben už prý sídlo opustil, Jennifer svůj nový domov teprve hledá.

"Teď se soustředí na svou práci a své děti. Ben se už odstěhoval a pravděpodobně budou muset dům snů prodat," uvedl dále člověk, který má ke slavnému páru blízko. "Nikdy se nepřestanou milovat, ale ona ho nemůže ovládat a on nemůže změnit ji. V žádném případě to nemohlo vydržet," doplnil zdroj.

V červenci 2022 se partneři potají vzali v Las Vegas, o několik týdnů později pak svatbu zopakovali pro své okolí. Oficiální veselka se nesla v pompézním duchu. Ani dvě svatby ale nezaručily lásku až do konce života. Zda manželství slavného páru skutečně spěje k rozvodu, se veřejnost a fanoušci jistě brzy dozví.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.