To nejlepší z Bottega Veneta Pre-Fall 2024: Ikonické modely, elegantní mix a zkracování

To nejlepší z Bottega Veneta Pre-Fall 2024: Ikonické modely, elegantní mix a zkracování

Bottega Veneta odhalila svou kampaň Pre-Fall 2024, která je dokonalým mixem klasik z dílny Matthieu Blazy a elegantních kousků a nezbytností, které se budou vyjímat v šatníku.

 

Důraz na kvalitu, zpracování a řemeslo je vidět v každém kousku. Doslova skvosty, které jsou vhodné k běžnému nošení a milování po dlouhá léta.

foto: se svolením Bottega Veneta

V této kolekci jsou ale i kousky, které se dají definovat slovem - wow! Leopardí kožich ve stylu mafiánské manželky, barevné pletené šaty sahající až na zem nebo ledově modré šaty s řasením, které už obléká Kendall Jenner.

foto: se svolením Bottega Veneta

V celé kolekci jsou zastoupeny plisované sukně, kostkované košile a polokošile, bavlněná tílka v kombinaci s džínovými šortkami. Ty jsou ovšem zvláštní kapitolou. Pokračuje zde totiž trend zkracování pánských šortek. Je zde zastoupena i dokonalá technika vrstvení, která je přítomná v mnoha modelech vhodných pro každodenní nošení. 

foto: se volením Bottega Veneta

Doplňky - ach! Ikonické kabelky Andiamo jsou před podzimem 2024 doslova všude. Lze je vidět ve střední velikosti v pikantních odstínech oranžové a černé. V nadčasové siluetě ručně tkané s posuvnými popruhy se zapínáním na kovový uzlík. Další nádherou byla kabelka přes rameno Medium Solstice z luxusní telecí kůže.

foto: se svolením Bottega Veneta
Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram