Vladimir Putin na schůzce s novým ministrem a generály (15. 5. 2024).

Vladimir Putin na schůzce s novým ministrem a generály (15. 5. 2024). Zdroj: Kreml

Syrský diktátor Bašár Asad a asistence ruských předáků: Putin, Šojgu, Gerasimov (21. 11. 2017).
Běloruský diktátor Alexandr Lukašenko v Moskvě (8. 5. 2024)
Běloruský diktátor Alexandr Lukašenko v Moskvě (9. 5. 2024)
Běloruský diktátor Alexandr Lukašenko v Moskvě (9. 5. 2024)
Vladimir Putin na návštěvě Číny u prezidenta Si Ťin-pchinga (16. 5. 2024)
15
Fotogalerie

Putin: Když jsem viděl Eurovizi, rozhodl jsem se, že přišel čas zaútočit na Západ. Ty fňukny smeteme za tři dny

Ačkoliv se Rusku na Ukrajině nedaří tak, jak původně zamýšlelo, a poměrně dost tam krvácí, ambice ruského prezidenta to nijak neukonejšilo a hodlá si podmanit celý kolektivní Západ. Pomyslnou novou krev do žil mu mělo vlít letošní finále Eurovize.

Upozornění: Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně.

„Když jsem viděl letošní finále Eurovize, rozhodl jsem se, že přišel čas zaútočit na kolektivní Západ. Nejen že to tak bude lepší pro všechny, protože tohle, co se děje na Západě, nemá očividně cenu a je to naprosto slepá ulička, ale hlavně jsme mohli jasně vidět reprezentativní vzorek západních hodnot a zástupců generace, která absolutně není schopná se případné invazi bránit,“ prohlásil Putin sebevědomě v proslovu.

„Drobnou izraelskou zpěvačku musela hlídat ochranka, a dokonce uzavřeli nebe, protože pár uřvaných demonstrantů protestovalo, že je Izraelka z Izraele. Několik interpretů se dokonce rozbrečelo, protože Izraelka postoupila do finále a celou tu šaškárnu vyhrál nějaký bezpohlavní Nemo. Jestli je tohle to nejlepší, co může Západ nabídnout, vůbec o úspěchu naší expanze nepochybuju,“ předpovídal Putin jasný úspěch.

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat