Přejít k hlavnímu obsahu
Novinky

Hrajete na PlayStationu? Na pár kliknutí můžete mít kontroverzní českou hru nebo Red Dead Redemption 2

Jakub Fišer 16.05.2024
Zdroj: Sony / PS5 press kit

Také v květnu zamíří na konzole PlayStation 5 a 4 sada velmi zajímavých her v rámci předplatného PlayStation Plus. Herní katalog „bezplatných“ titulů se rozšíří o 9 titulů, z nichž k těm nejzajímavějším určitě patří česká lupičská akce Crime Boss: Rockay City nebo westernové vyprávění s otevřeným světem Red Dead Redemption 2.

Kapitoly článku

Japonské Sony rozšiřuje herní katalog pro předplatitele tarifů PlayStation Plus Extra a Premium. Všechny níže uvedené hry získají právě platící uživatelé – nemusíte tedy hry kupovat, stačí si je bezplatně přidat do knihovny díky vašemu členství v předplatném PS Plus. O jaké tituly se tentokrát jedná?

Red Dead Redemption 2

Hra, kterou snad ani není nutné představovat. Wester od tvůrců série GTA láká na unikátní hratelnost, rozlehlý otevřený svět, i dnes velmi působivou grafiku a samozřejmě také parádní příběh plný nečekaných zvratů.

Red Dead Redemption 2 patří k absolutním klenotům současné videoherní tvorby a kdokoliv, kdo se do světa divokého západu ještě nepustil, by tak měl učinit. Titul je k dispozici na PS4 a v rámci zpětně kompatibility i na PS5.

Zdroj: Rockstar Games / YouTube

Crime Boss: Rockay City

Jako druhá nejzajímavější hra na seznamu nám přišla česká FPS akce Crime Boss: Rockay City od brněnského studia Ingame. Ta zažila poměrně zajímavý launch v březnu loňského roku, zaujalo především propojení s hereckými ikonami akčních filmů 80. a 90. let, jako je Michael Madsen, Chuck Norris nebo Danny Trejo.

Hra je často připodobňována k sérii Payday, mnohem víc ale sází na příběhovou linku. Přijetí však už tak veselé nebylo, na Metacritic má pouhých 52 bodů ze 100. V knihovně PlayStation Plus bude k mání v PS4 i PS5 variantě.

Zdroj: PlayStation / YouTube

Další „bezplatné“ hry

  • The Sims 4 City Living – velký datadisk pro bezplatný simulátor The Sims 4
  • The Settlers: New Allies – jeden z posledních přírůstků do oblíbené série strategií The Settlers
  • Stranded: Alien Dawn – survival strategie o tom, jak postavit novou kolonii na cizí planetě podobné Zemi
  • Cat Quest a Cat Quest II – 2D akční RPG, kde proti sobě bojují kočky a psi
  • The Lego Movie 2 Videogame – Lego hříčka založená na filmové sérii
  • Watch Dogs – oblíbený první díl hackerské akce s otevřeným světem

Zdroj: PlayStation Blog


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme


články odjinud