Astročlánky

17. května 2024 05:30

Sára Částečková

Andělské poselství na víkend od 17. května 2024: Nebojte se dát najevo své pocity

Víkendové poselství je plné naděje. Události, které se stanou, významně ovlivní vaše životy. Nebojte se dát najevo své pocity a jednejte s klidnou myslí. Jaké další energie ovládnou víkend podle andělských karet?

Víkendová karta: Dvojka vzduchu

Symbolika této karty je hluboce spojená s harmonií a komunikací. Připomíná, jak důležité je vést otevřené rozhovory, které by měly být vedeny soucitně, jemně a nenásilně. Schopnost naslouchat ostatním vás posouvá k velmi otevřeným a plodným debatám. Rovnováha a porozumění jsou klíčové pro úspěch ve vztazích a v pracovním prostředí. Nepodceňujte sebe ani ostatní. Všichni jste stejně důležití a vzácní.

Mohlo by vás zajímat: Jak znamení ovlivňují jejich živly: Ohnivá jsou odvážná, zemská jsou praktická

Složte zbraně

Po delší době nastává příměří a mír. Díky tomu se uvolní napětí, které se během různých nejasností mohlo nasbírat. Víkend prožijete v kouzelných energiích, které vám dodají odvahu uskutečnit další kroky. Zkuste na chvíli zapomenout na každodenní starosti a dovolte si nic zásadního neřešit. Své mentální nastavení můžete změnit jako mávnutím kouzelného proutku. Věnujte se na chvíli sami sobě. Zajděte do přírody, která léčí a uzdravuje bolavé srdce. V tichu rozjímejte nad životem a vneste do svého života blahodárnou rovnováhu. Čistá a jasná mysl uklidní tělo i duši.

Usmiřte se

Nastává období krásného usmiřování. Pokud vás trápí jakékoliv spory, složte zbraně a přijměte smířlivé gesto od těch, kteří se nejvíc dotkli vašeho srdce. Myšlenka má velkou sílu a neomezenou moc. Buďte mocní a tvořte nový svět, který bude naplněný radostí, štěstím, zdravím a láskou. Nezapomínejte, myšlenky jsou stavebním kamenem vaší budoucnosti. Zamyslete se, v jakém světě chcete žít. Pokud je vám v jisté situaci nepříjemně, změňte ji. Nedělejte nic, s čím vaše srdce a duše nesouzní, myslete na sebe, neomezujte sebe, ale omezte ty, kteří vás připravují o sílu a energii.

Přečtěte si také: Květnu podle numerologie vládne čtyřka. Přeje změnám v kariéře i vztazích

Respektujte se navzájem

Vzájemný respekt, soucit a rovnováha jsou klíčovými slovy na tento víkend. Věnujte se tomu, co vám dělá radost a sledujte pocity, pokud se v jakékoliv situaci necítíte dobře a vnímáte napětí, berte to jako signál k návratu do svého srdce. Zastavte se a vzpomeňte si na něco krásného. Tato vzpomínka vám pomůže dostat se zpět do srdce a změnit tak negativní myšlení. Mentální trénink z vás udělá mistra. Malé zázraky, které se ve vašem životě začnou objevovat, vás povzbudí k dalším činům.

Milujte se

Velmi významně se ovlivní také vaše zdraví a vyléčí se vztahy, které jsou ve vaší blízkosti. Snažte se, aby vaše myšlenky byly veselé a plné radosti. Právě teď, v tomto okamžiku můžete ovlivnit váš život. Stačí se rozhodnout a krůček po krůčku postupovat vpřed. Víkendové energie vám pomohou na nové cestě životem. Nevíte, jak změnit myšlenky? Můžete vyzkoušet toto jemné cvičení, které vám usnadní první krůčky: podívejte se do svých nádherných očí a opakujte si co nejčastěji slůvka miluji tě, opravdu tě z celého srdce miluji. Nikdy se za nic nekritizujte, neobviňujte a nekárejte. Život vás velmi příjemně překvapí a odmění.

Zdroj: Andělské tarotové karty Doreen Virtue, Radleigh Valentine

Nový týden podle mariášových karet:

Sdílejte článek
Štítky zdraví energie vztah výklad karet andělské karty andělské poselství poselství andělů výklad andělských karet Doreen Virtue

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 6. 2024

Dnes se můžete cítit trochu pod psa kvůli fyzickému a emocionálnímu stresu v posledních dnech. Pokud můžete, uklidněte se. Tento den není vhodný k tomu, abyste byli příliš zaneprázdněni nebo se pouštěli do nových projektů. Berani, špatná komunikace by mohla způsobit jedno nebo dvě rozčilení, a tak se snažte zachovat chladnou hlavu. Nedělejte z komára velblouda. Nepřijde nic, co by se nedalo zvládnout.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.